Au un destin special! Descoperă cele 3 zodii cu impact asupra vieții celor dragi

09.APRILIE.2019
Au un destin special! Descoperă cele 3 zodii cu impact asupra vieții celor dragi
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pexels.com
Se spune că destinul ne este scris deja când ne naștem, iar unele persoanele sunt destinate să aducă mari schimbări în viața oamenilor. Iată care sunt cele

3 zodii care au un destin măreț. Leul are rolul de a fi un lider desăvârșit, de a-i conduce pe cei din jur, prin puterea, implicarea, pasiunea și devotamentul său. Destinul său este să formeze grupuri (mai mari sau mai mici) pe care să le conducă și să le îndrume spre o viață mai bună. Îl vedem des în poziția de șef la locul de muncă, lider informal printre prieteni sau cap al familiei.

El este cel care trebuie să își asume responsabilitatea de a lua deciziile importante și de a întreține armonia în mediul pe care îl conduce.

Loading...

Nativul Scorpion trebuie să îi ajute pe cei din jur să se dezvolte personal și spiritual, să învețe să fie mai buni cu propria persoană și cu ceilalți. Este analitic, inteligent, perspicace și un prieten excepțional. Misiunea sa pe pământ nu este tocmai ușoară, dar din momentul în care va alege să o îmbrățișeze, va descoperi cu siguranță ce trebuie să facă. De fapt, Universul îi trimite multe încercări în tinerețe, tocmai pentru a-l pregăti pentru acest destin măreț.

Nativul Capricorn este cel de-al treilea semn zodiacal care are o menire importantă față de cei dragi. Rolul său este de a învăța lecția iubirii necondiționate și de a o preda mai departe, la rândul său. În primul rând, trebuie să realizeze cât de mult depind ceilalți de el.

Apoi, trebuie să fie ca un mentor ce îi îndrumă pe ceilalți pe drumul cunoașterii spirituale și emoționale. Are capacitatea de a-i ajuta pe cei apropiați să se descopere, să își depășească limitele și să se iubească.  

Dacă nu își urmează destinul, acești nativi vor simți mereu că nu își găsesc rostul pe lume și vor fi extrem de neîncrezători în forțele proprii, urmăriți de ghinion și tristețe.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,25  4
VOTURI
2559
4.25
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.