Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul senzualității: pozițiile preferate ale zodiilor de Apă

Horoscopul senzualității: pozițiile preferate ale zodiilor de Apă

Cu o pasiune deosebit de dezvoltată și cu romantismul nativ Racii, Peștii și Scorpionii sunt parteneri excelenți de nebunii în pat. Află cum îi poți satisface!

Racii adoră preludiul și amorul făcut ca la carte. Kamasutra nu le este necunoscută, fiind dispuși să încerce până și cele mai ciudate poziții, dar nu și experiențele cu mai mulți parteneri în același timp.

De fapt e foarte posibil să aibă un exemplar ascuns prin bibliotecă sau prin calculator. Cea mai erogenă zonă a lor este pieptul sau sânii, după caz, așa că nu ar trebui să lipsească atenția și dezmierdările tandre în această parte a corpului.

Scorpionii pot fi recunoscuți dintr-o mie datorită carismei pe care îl transmit. Sunt atenți la cele mai mici detalii atunci când fac dragoste și nu ar refuza pentru nimic în lume jocurile și jucăriile destinate să le mărească plăcerea lor și partenerilor.

Pentru ei, organul reproducător este zona cea mai erogenă a corpului. Poziția preferată este așa-numitul Unghi perfect, care presupune ca ea să fie întinsă pe marginea unei mase, iar el stă în picioare în fața ei.

Nativii și nativele Pești sunt romantici incurabili și sentimentele lor intense transformele partidele în unele de neuitat. Iubesc să facă dragoste atât de mult încât dacă ar putea, ar face-o dimineață, la amiază și seara – de două ori.

Oferă mult în pat, dar este greu de satisfăcut. Adoră să fie sărutat pe gât, să aibă parte de preludii intense și să nu fie prea multe schimbări față de ceea ce este obișnuit deja să facă sau să i se facă. Preferă pozițiile clasice.

Astrologul ZODIACOOL vă amintește că toate cele 3 zodii de Apă au nevoie de conexiune emoțională, pentru a-și dezlănțui instinctele în dormitor și nu numai.

Viziteaza magazinul online