Transport gratuit peste 199 lei

Cum să faci dragoste bine cu o femeie din zodii de apă și ce plăceri are

Cum să faci dragoste bine cu o femeie din zodii de apă și ce plăceri are

Timidă, senzuală, imaginativă? Femeile din zodiile de apă iubesc să facă dragoste diferit, dar la fel de intens. Zodiacul afectiv, tendințe diverse,

comportament afectiv în funcție de semnul zodiacal. Pentru a avea o viață amoroasă împlinită, partenerii își doresc să-și satisfacă plăcerile și fanteziile reciproce. Femeile din zodii de apă iubesc să fie iubite, alintate, băgate în seamă. RAC – Nativei din zodia Rac îi place să fie tratată cu gingășie, să îi spui șoapte la ureche, să îi vorbești și vulgar, dar tot pe un ton incitant.

Adepta clasicului, are însă și o fantezie, aceea de a face dragoste pe un pat plin cu petale de trandafir. Se va implica total pentru a-și satisface partenerul, dar nu are instinctiv momente de imaginație, trebuie să i se spună ce să facă. Îi este rușine să se dezbrace în public, în fața bărbatului, îi place ca totul să i se cuvină.

SCORPION – Femeia Scorpion este pasională, are un magnetism care frizează hipnoza, instinctul îi dictează comportamentul. Se bucură de orice detaliu: respirație, transpirație, tremur, senzație de rece și fierbinte în același timp etc. Intensitatea senzaţiilor ei o duce deseori dincolo de limitele fizice. Adoră să încerce lucruri noi, aici includem și jucării, cât și parteneri noi. Îi plac provocările, mai ales cele referitoare la amorul în public, fără niciun fel de inhibiţii.

PEȘTI – Femeia Pești are un instinct amplificat în momentul în care consumă un vin roșu. O incită bărbații în uniformă, mai ales dacă te mai și opui, deja se dezlănțuie peste tine. E supersenzuală, dezinhibată şi fascinată de jocurile pasionale, dar toate acestea se vor desfășură departe de copii, când intervin aceștia uită de romantism și de dorințele ei. Este foarte sensibilă la dezmierdări, îi place la nebunie când i se face masaj la tălpi.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online