Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul satisfacției: Top afrodiziace pentru zodiile de Apă

Horoscopul satisfacției: Top afrodiziace pentru zodiile de Apă

Descoperă care sunt ingredientele care stârnesc pasiunea zodiilor de Apă: Rac, Scorpion și Pești!

Termeni care descriu cel mai bine personalitatea zodiilor de Apă sunt lumea interioară bogată, imaginația debordantă și sentimentele extreme.

Acești nativi au firi introvertite, în general, care pun iubirea în centrul vieții lor și familia pe un piedestal. În pat, au nevoie de emoții și sentimente adevărate.

Cei mai mulți nativi Rac văd actul intim doar ca pe o modalitate de procreere și nimic mai mult. A ademeni un Rac în pat pentru o partidă explozivă este o adevărată provocare, dar asta nu înseamnă că este imposibil.

Și el are punctele sale erogene, iar unul dintre acestea este reprezentat de dulciurile pe care le mânca în copilărie, atunci când nu avea nicio grijă și nu se simțea responsabil pentru toți din jurul său.

Afla cum seduci zodia Rac

Scorpionul nu are nevoie de invitații speciale pentru a se arunca în brațele iubirii, ci este de ajuns o privire plină de înțeles pentru a-i stârni dorința. Totuși, dacă trece prin momente grele, trufele sau ciupercile Portobello îi rezolvă orice problemă și îi trezesc trupul la viață.

Afla cum seduci zodia Scorpion

Nativul Pești poate fi acaparat ușor de substanțele psihotrope, iar de acolo e doar un pas până să se dezlănțuie în pat. Cel mai bun dezinhibator pentru el este alcoolul, așa că un pahar de Long Island Ice Tea va face adevărate minuni.

Afla cum seduci zodia Pesti

Vă amintim că există numeroase alte afrodiziace pe care le puteți încerca, pentru a vă condimenta viața amoroasă!

Viziteaza magazinul online