Transport gratuit peste 199 lei

Descoperă când își întâlnesc zodiile de Apă marea iubire

Descoperă când își întâlnesc zodiile de Apă marea iubire

Iubirea adevărată face viața mai frumoasă, iar pentru a o găsi, trebuie să ne simțim pregătiți să ne implicăm întru totul. Descoperă ce spun astrele despre

vârsta potrivită pentru iubire! Zodiile de Apă sunt romantice, sentimentale, iar în ochii celor apropiați pare că au toate șansele să își găsească jumătatea foarte devreme. Așa să fie?

Întâlnirea zodiilor de apă cu marea iubire

Nativa Rac este extraordinar de sensibilă, familistă și, mai ales, romantică. Se îndrăgosteşte repede și trăiește fiecare iubire cu multă pasiune. Deseori nativa Rac este rece, în ciuda sentimentelor sale puternice.

Asta se întâmplă din cauza firii sale interiorizate și a obiceiului de a se retrage. În aceste condiții, ajunge să se lase pradă iubirii abia la maturitate, în jurul vârstei de 35 ani, după ce învață să își exprime sentimentele, nu doar să le trăiască.

Femeia Scorpion emană senzualitate prin fiecare por, este intensă și ca un magnet pentru bărbați. S-ar putea crede că este candidata perfectă pentru marea iubire, dar nu este chiar așa, pentru că îi este destul de greu să reziste tentaţiilor. În plus, este foarte precaută când vine vorba de sentimentele sale. Când își va da voie să găsească marea iubire este un mister la fel de mare ca și personalitatea sa.

Femeile Peşti confundă de multe ori simpla atracție cu marea iubire, deoarece sunt romantice incurabile. Văd dragostea adevărată la fiecare început de nouă relație și investesc sentimente puternice încă de la primele întâlniri.

Din păcate, femeia Pești atrage bărbații nepotriviți și de cele mai multe ori aceste relații se dovedesc a fi extrem de dureroase. Trebuie doar să își găsească puterea și curajul să oprească acest lung șir de relații eșuate, pentru a vedea bărbatul potrivit, iar asta se va întâmpla în jurul vârstei de 35-40 ani.

„Te iubesc nu doar pentru ceea ce ești, ci și pentru ceea ce sunt eu când sunt în preajma ta.” - Roy Croft

Viziteaza magazinul online