Descoperă când își întâlnesc zodiile de Apă marea iubire

25.IUNIE.2019
Descoperă când își întâlnesc zodiile de Apă marea iubire

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pexels.com

Iubirea adevărată face viața mai frumoasă, iar pentru a o găsi, trebuie să ne simțim pregătiți să ne implicăm întru totul. Descoperă ce spun astrele despre

vârsta potrivită pentru iubire! Zodiile de Apă sunt romantice, sentimentale, iar în ochii celor apropiați pare că au toate șansele să își găsească jumătatea foarte devreme. Așa să fie?

Întâlnirea zodiilor de apă cu marea iubire

Nativa Rac este extraordinar de sensibilă, familistă și, mai ales, romantică. Se îndrăgosteşte repede și trăiește fiecare iubire cu multă pasiune. Deseori nativa Rac este rece, în ciuda sentimentelor sale puternice.

Asta se întâmplă din cauza firii sale interiorizate și a obiceiului de a se retrage. În aceste condiții, ajunge să se lase pradă iubirii abia la maturitate, în jurul vârstei de 35 ani, după ce învață să își exprime sentimentele, nu doar să le trăiască.

Loading...

Femeia Scorpion emană senzualitate prin fiecare por, este intensă și ca un magnet pentru bărbați. S-ar putea crede că este candidata perfectă pentru marea iubire, dar nu este chiar așa, pentru că îi este destul de greu să reziste tentaţiilor. În plus, este foarte precaută când vine vorba de sentimentele sale. Când își va da voie să găsească marea iubire este un mister la fel de mare ca și personalitatea sa.

Femeile Peşti confundă de multe ori simpla atracție cu marea iubire, deoarece sunt romantice incurabile. Văd dragostea adevărată la fiecare început de nouă relație și investesc sentimente puternice încă de la primele întâlniri.

Din păcate, femeia Pești atrage bărbații nepotriviți și de cele mai multe ori aceste relații se dovedesc a fi extrem de dureroase. Trebuie doar să își găsească puterea și curajul să oprească acest lung șir de relații eșuate, pentru a vedea bărbatul potrivit, iar asta se va întâmpla în jurul vârstei de 35-40 ani.

„Te iubesc nu doar pentru ceea ce ești, ci și pentru ceea ce sunt eu când sunt în preajma ta.” - Roy Croft

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Taur își dorește să fie cucerită prin gesturi, Bărbatul Taur trăiește poate cel mai
Previziuni anul 2019 pentru nativii Capră: ani: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015,
Tot ce trebuie să știi despre Leu în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Leu, femeia Leu în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.