Zodiile de Apă și iubirea – Află cum le schimbă dragostea adevărată

Zodiile de Apă și iubirea – Află cum le schimbă dragostea adevărată
Firi sensibile și romantice, semnele de Apă simt iubirea la un nivel necunoscut multora. Racul este familist convins și altruist până în măduva oaselor.

Când se îndrăgostește, nativul Rac nu se mai teme de suferință și se implică întru totul în relație, expunându-și vulnerabilitățile, temerile, nesiguranțele și secretele. Are încredere oarbă în persoana iubită și orice îndoială caracteristică dispare ca prin minune.

Romantismul este la el acasă, iar empatia îl ajută să îi îndeplinească jumătății sale cele mai ascunse nevoi și dorințe. În scurt timp, Racul devine dependent de partenerul de viață și nu își mai poate imagina viața fără el.

Nativul Scorpion este unul dintre semnele cele mai greu de descifrat și de cucerit, dar atunci când se îndrăgostește devine ca o carte deschisă pentru persoana dragă. Chiar dacă este posesiv, este și extrem de tandru, atent și senzual.

Ajunge chiar să renunțe la misterul caracteristic, pentru ca apropierea și comunicarea să fie fără limite. Fiecare zi alături de el este una în care dragostea devine și mai mare.

Peștii simt că iubirea îi poartă pe tărâmuri de basm, pe care ar vrea să nu le părăsească niciodată. Orice își dorește persoana iubită devine literă de lege pentru ei.

Își doresc să nu stea departe nici măcar o clipă. Deși în general trăiește în Universul său imaginar, când se îndrăgostește nativul Pești revine în lumea reală, care brusc i se pare mult mai frumoasă și mai prietenoasă.

Motto-ul în iubire pentru zodiile de Apă este: „Ceea ce noi numim iubire este în esență venerația vieții. - Albert Schweitzer

2464
5.00
SHARE
AFLĂ MAI MULT:
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.