Zodiile de Apă și iubirea – Află cum le schimbă dragostea adevărată

02.IULIE.2019
Zodiile de Apă și iubirea – Află cum le schimbă dragostea adevărată

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pexels.com

Firi sensibile și romantice, semnele de Apă simt iubirea la un nivel necunoscut multora. Racul este familist convins și altruist până în măduva oaselor.

Când se îndrăgostește, nativul Rac nu se mai teme de suferință și se implică întru totul în relație, expunându-și vulnerabilitățile, temerile, nesiguranțele și secretele. Are încredere oarbă în persoana iubită și orice îndoială caracteristică dispare ca prin minune.

Romantismul este la el acasă, iar empatia îl ajută să îi îndeplinească jumătății sale cele mai ascunse nevoi și dorințe. În scurt timp, Racul devine dependent de partenerul de viață și nu își mai poate imagina viața fără el.

Nativul Scorpion este unul dintre semnele cele mai greu de descifrat și de cucerit, dar atunci când se îndrăgostește devine ca o carte deschisă pentru persoana dragă. Chiar dacă este posesiv, este și extrem de tandru, atent și senzual.

Loading...

Ajunge chiar să renunțe la misterul caracteristic, pentru ca apropierea și comunicarea să fie fără limite. Fiecare zi alături de el este una în care dragostea devine și mai mare.

Peștii simt că iubirea îi poartă pe tărâmuri de basm, pe care ar vrea să nu le părăsească niciodată. Orice își dorește persoana iubită devine literă de lege pentru ei.

Își doresc să nu stea departe nici măcar o clipă. Deși în general trăiește în Universul său imaginar, când se îndrăgostește nativul Pești revine în lumea reală, care brusc i se pare mult mai frumoasă și mai prietenoasă.

Motto-ul în iubire pentru zodiile de Apă este: „Ceea ce noi numim iubire este în esență venerația vieții. - Albert Schweitzer

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.