Secrete din dormitor: în pat cu femeile din zodiile de APĂ

4397
4.29
SHARE

Amorul este important pentru o relație împlinită. Caracteristici sexuale ale femeilor din zodii de apă

Sexul este unul dintre elementele care ţin relaţia vie, sănătoasă şi armonioasă. La fel de important este şi cât de bine se simte fiecare dintre parteneri. În funcţie de asta, depinde cât durează relaţia, cât de fericiţi sunt cei doi, cât de relaxaţi şi chiar cât de productivi sunt la locul de muncă.

Fiecare dintre noi are practici preferate, fantezii de îndeplinit, zone mai sensibile şi ritualuri care aduc extazul la el acasă.

Pentru că femeile se bazează mai mult pe imaginaţie, pe actul în sine şi mai ales pe sentimentele şi trăirile pe care i le oferă simţurile stimulate cu atenţie şi dexteritate, vă vom prezenta în continuare comportamentele afective şi sexuale ale zodiilor într-o serie de patru episoade.

Astăzi vom vorbi despre tendinţele zodiilor de APĂ, femei cărora le place să fie iubite, alintate, în centrul atenţiei partenerului.

Femeia Rac adoră să fie tratată cu gingășie şi se implică total pentru a te satisface! Poţi să îi spui șoapte la ureche, chiar şi cuvinte vulgare, dar totul pe ton excitant. Este adepta clasicului şi romantismului. De altfel, fantezia ei este să facă dragoste pe un pat plin cu petale de trandafir. Este prea timidă pentru a veni ea cu ideile sau pentru sex oral, aşa că ar fi bine să vii tu cu imaginaţia şi curajul.

Pasionala femeie Scorpion se bazează foarte mult pe instinct, este fără niciun fel de inhibiţii şi adoră să încerce lucruri noi – jucării, poziţii şi chiar parteneri noi. Adoră provocările, mai ales cele legate de sexul în public. Poţi fi creativ cu ea, pentru că se bucură de fiecare detaliu - de la respirația intensă la cea tandră, transpirație, tremur, senzație de rece sau fierbinte, tot, iar intensitatea simţurilor ei o duc dincolo de limitele fizice.

Femeia Peşti este incitată de bărbații în uniformă, iar dacă se şi opun, se dezlănţuie cu toată senzualitatea şi dezinhibiţia cu care este înzestrată de natură. O exciţi când îi faci masaj la tălpi şi când o dezmierzi, iar de jocurile sexuale este pur fascinată. Vinul roşu îi amplifică instinctul sexual la maxim!

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,29  7
VOTURI

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,29  7
VOTURI
loading...

Pe același subiect

PE ACELAȘI SUBIECT

Informații ce te ajută să descoperi lucruri interesante și să-ți îmbunătățești cunoștințele.

loading...
De interes

Cumpărături referitoare la articol:

Pe același subiect

Top vizualizate

Pe același subiect

*

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.