Cum arată femeia perfectă pentru bărbații în zodii de Apă

Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com

Orice bărbat are în minte un model de parteneră ideală, după care se ghidează în cuceririle sale.

Pentru emoționalii nativi din zodiile de Apă, personalitatea femeii perfecte se apropie mult de a lor. Descoperă care sunt calitățile cele mai importante pe care le caută la jumătatea lor.

 

Sensibilul Rac este atras de femeia puternică și hotărâtă, care să îi completeze personalitatea și pe care să știe că se poate baza. Din păcate, de cele mai multe ori, astfel de femei nu sunt atrase de el. Așa că, pe locul doi în inima sa sunt femeile la fel de sensibile ca și el. Alături de o astfel de persoană, se simte înțeles, are cu cine discuta despre angoasele și planurile comune. Cei doi se pot sprijini reciproc, astfel încât să își îndeplinească obiectivele. Nativul Rac pune accentul puțin spre deloc pe aspectul fizic al jumătății sale.

Nici pentru Scorpion nu contează extraordinar de mult cum arată o femeie. Tot ce își dorește de la jumătatea sa este să iubească viața la fel ca el și să fie exuberantă, veselă și, mai ales, pasională. Pentru acest nativ, important e ce știe o femeie să facă cu și din corpul său și nu cum arată. În plus, este conștient că unele defecte sunt chiar atrăgătoare, dar a ști cum să le transformi în avantaje este o adevărată artă. Abia asta îl dă pe spate la o femeie!

Bărbatul Peşti are nevoie de o femeie romantică. Adoră să cineze la lumina lumânărilor, să iasă la plimbări interminabile sub clar de lună, să recite poezii de dragoste... Nici nu poate fi vorba de plictiseală în astfel de momente, pentru că imediat ce simte că nu are cu cine împărtăși din romantismul său, preferă să încheie relația. Asemenea celorlalte două zodii de Apă, nu este interesat de aspectul fizic, dar îi place să aibă o parteneră feminină – cu părul lung, talie subțire, ochi mari și care se îmbracă preponderent cu fuste sau rochii.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
3,67  3
VOTURI
2848
3.67
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.