Transport gratuit peste 170 lei

Cum arată femeia perfectă pentru bărbații în zodii de Apă

Cum arată femeia perfectă pentru bărbații în zodii de Apă

Orice bărbat are în minte un model de parteneră ideală, după care se ghidează în cuceririle sale. Pentru emoționalii nativi din zodiile de Apă,

personalitatea femeii perfecte se apropie mult de a lor. Descoperă care sunt calitățile cele mai importante pe care le caută la jumătatea lor. Sensibilul Rac este atras de femeia puternică și hotărâtă, care să îi completeze personalitatea și pe care să știe că se poate baza. Din păcate, de cele mai multe ori, astfel de femei nu sunt atrase de el. Așa că, pe locul doi în inima sa sunt femeile la fel de sensibile ca și el.

Alături de o astfel de persoană, se simte înțeles, are cu cine discuta despre angoasele și planurile comune. Cei doi se pot sprijini reciproc, astfel încât să își îndeplinească obiectivele. Nativul Rac pune accentul puțin spre deloc pe aspectul fizic al jumătății sale.

Nici pentru Scorpion nu contează extraordinar de mult cum arată o femeie. Tot ce își dorește de la jumătatea sa este să iubească viața la fel ca el și să fie exuberantă, veselă și, mai ales, pasională. Pentru acest nativ, important e ce știe o femeie să facă cu și din corpul său și nu cum arată. În plus, este conștient că unele defecte sunt chiar atrăgătoare, dar a ști cum să le transformi în avantaje este o adevărată artă. Abia asta îl dă pe spate la o femeie!

Viziteaza magazinul online