Horoscopul inimilor frânte – dezamăgirea în dragoste a zodiilor de Apă

Horoscopul inimilor frânte – dezamăgirea în dragoste a zodiilor de Apă
În iubire se simte mai mult decât e nevoie, se suferă mai mult decât se cugetă, se visează mai mult decât se trăiește- Octavian Paler. Suflete sensibile și romantice,

zodiile de Apă sunt greu încercate de-a lungul vieții de iubire. În același timp, ele sunt singurele care pot să trăiască o poveste de iubire exact ca în basme.

Racul este extrem de sentimental și este în căutarea marii iubiri din adolescență. Nu îi place ideea de a experimenta pasiuni trecătoare sau aventuri de o noapte. Pentru el în iubire este vorba doar despre a oferi totul sau nimic.

Are nevoie alături de o persoană dedicată, loială și capabilă de a-l ajuta să treacă peste provocările vieții. Oferă multă încredere prea repede, ceea ce îi aduce deseori dezamăgiri în iubire.

Afla mai multe despre horoscop dragoste Rac

Pentru pasionalul Scorpion iubirea este extrem de importantă, ocupând centrul vieții sale. Își pune repede sufletul pe tavă și de multe ori ajunge să sufere.

Cele mai mari dezamăgii pentru el sunt ca persoana în care a avut încredere să ia în derâdere sentimentele sale sau să îi trădeze încrederea pe care i-a oferit-o.

Afla mai multe despre horoscop dragoste Scorpion

Peștii ocupă un loc fruntaș în topul celor mai sensibile zodii. Odată ce s-au îndrăgostit, nu își pot imagina viața fără persoana iubită. Au nevoie de cineva care să îi înțeleagă și care să nu îi părăsească atunci când apar provocările.

Orice trădare este resimțită la cote maxime de nativii Pești și trebuie să treacă mult timp până să se poată implica în altă relație.

Afla mai multe despre horoscop dragoste Pesti

Astrologul ZODIACOOL vă sfătuiește să vă bucurați de fiecare clipă de iubire și să nu lăsați clipele grele să vă umbrească viața.

133
0
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.