Pești dragoste și relații, după horoscop Pești dragoste

Adevăruri despre zodia Pești în dragoste, tendințe femeia Pești și bărbatul în relații

Din punct de vedere sentimental, atât bărbaţii cât şi femeile din Pești sunt visători, delicaţi şi dezinteresaţi în dragoste. Femeile sunt devotate, dar foarte susceptibile, şi se consideră adeseori „neînţelese” de sexul tare.

#adReceptiv#

Vrei ca relația ta să fie inundată de mister și magie. Nu te mulțumești cu puțin. Uneori persoana iubită te înțelege mai greu, deoarece ai un stil de gândire foarte profund, filosofic, complex și matur.

Îți place muzica, poezia și deseori visezi cu ochii deschiși.

Ți-ai creat o lume interioară specială, o lume în care îți place să evadezi și să înoți după bunul tău plac.

Ceri totul de la persoana iubită, deoarece tu o accepți în totalitate, cu bune și cu rele. Îți place aventura și neprevăzutul. De obicei, nu îți închizi inima. După o suferință, îți înconjori inima cu un scut și numai o persoană foarte specială o mai poate deschide. De obicei, faci o pasiune pentru o persoană care se poartă mai dur cu tine. Deții arta actoriei și persoana iubită știe ce simți numai atunci când tu vrei cu adevărat să-i arăți.
Iubești cu pasiune, urăști cu înverșunare. Îți susții familia cu prețul epuizării tuturor resurselor tale. Ești o persoană nostalgică și visătoare. Te sensibilizează amintirile. Dacă perechea ta te supără, devii de o indiferență colosală, iar ea se transformă pentru tine în ceva mai invizibil decât vântul.

În continuare Zodiac Pești, pe domenii de viață:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: PESTI horoscop BANI. Pesti 2019
Horoscop 2019: PEȘTI horoscop BANI. Din punctul de vedere financiar și profesional, 2019 aduce

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.