Aplica

Pesti dragoste si relatii, horoscop Pesti dragoste

Adevăruri despre zodia Pești în dragoste, tendințe femeia Pești și bărbatul în relații

Din punct de vedere sentimental, atât bărbaţii cât şi femeile din Pești sunt visători, delicaţi şi dezinteresaţi în dragoste. Femeile sunt devotate, dar foarte susceptibile, şi se consideră adeseori „neînţelese” de bărbați.

Vrei ca relația ta să fie inundată de mister și magie. Nu te mulțumești cu puțin. Uneori persoana iubită te înțelege mai greu, deoarece ai un stil de gândire foarte profund, filosofic, complex și matur.

Îți place muzica, poezia și deseori visezi cu ochii deschiși.

Ți-ai creat o lume interioară specială, o lume în care îți place să evadezi și să înoți după bunul tău plac.

Ceri totul de la persoana iubită, deoarece tu o accepți în totalitate, cu bune și cu rele. Îți place aventura și neprevăzutul. De obicei, nu îți închizi inima. După o suferință, îți înconjori inima cu un scut și numai o persoană foarte specială o mai poate deschide. De obicei, faci o pasiune pentru o persoană care se poartă mai dur cu tine. Deții arta actoriei și persoana iubită știe ce simți numai atunci când tu vrei cu adevărat să-i arăți.

Iubești cu pasiune, urăști cu înverșunare. Îți susții familia cu prețul epuizării tuturor resurselor tale. Ești o persoană nostalgică și visătoare. Te sensibilizează amintirile. Dacă perechea ta te supără, devii de o indiferență colosală, iar ea se transformă pentru tine în ceva mai invizibil decât vântul.

În continuare Zodiac Pești, pe domenii de viață:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!