Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Nativii Pesti nascuti in anul Sobolanului: Printii si Printesele horoscopului

Nativii Pesti nascuti in anul Sobolanului: Printii si Printesele horoscopului

Au povesti de dragoste si casatorie ca in basme, lucreaza bine si castiga mai multi bani atunci cand fac lucruri in tandem cu altii

Combinația Pești-Șobolan se referă la cei care sunt născuți în perioada 22 Februarie – 23 Martie, respectiv cei din zodia Pești, dar numai în anii Șobolanului: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Caracteristici pozitive: Carismă, Intelectual, Sociabilitate, Pricepere, Adaptabilitate, Acțiune, Creativitate

Caracteristici negative: Frică, Indecizie, Furie, Vinovăție, Lipsă de voință, Nervozitate

Personalitate

Nativii din combinația Pești-Șobolan sunt foarte deschiși și simpatici pe de o parte, dar foarte agresivi pe de altă parte. Cu toate acestea, ei reușesc în mod magic să aducă la echilibrare aceste trăsături aproape contradictorii. Victoria în pupta cu cei din jur este garantat de partea lor.

Best seller

Ei sunt dovada vie că suma este mai mare decât totalitatea părților sale. Peștii-Șobolan sunt jucători în echipă, lucrează bine și câștigă mai bine atunci când fac lucruri în tandem cu alții. Nativii Pești-Șobolan, sunt indivizi înțelepți și empatici. În consecință, alegerile lor sunt de regulă bune.

Pe de altă parte, acești nativi sunt persoane dependente de cei din jur. Nu le face plăcere să stea singuri. Cu un partener de viață se pot descurcă destul de bine.

Sentimental

Peștii-Șobolan au uneori o poveste de dragoste și căsătorie ca în basme, așa că există întotdeauna o șansă să ne îndrăgostim de ei. Peștii-Șobolan au nevoie de parteneri de viață care să-i facă să se simtă mai dornici. Sentimentalismul exagerat nu este o modalitate excelentă de a păstra o relație cu aceștia.

Iți recomandăm

Adoptarea unei abordări inedite a romantismului va fi extrem de eficientă pentru a-i recuceri. Peștii-Șobolan sunt indivizi foarte sensibili și care își pierd cu ușurină cumpătul. De aceea ei preferă o relație de dragoste cu persoane care îi pot calma.

Bani

Cum ambele zodii din această combinație sunt guvernate de elementul apă, care are legătură cu banii, șansele lor de câștig sunt uriașe. Partea lor negativă este că nu vor să fie responsabili pentru ceea ce fac. De aici, se poate deduce că acești nativi sunt mai potriviți în funcții secundare, decât în cele de conducere.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Bine ar fi dacă ar lucra după o planificare mai bună, mai ales pentru că Peștii sunt cunoscuti pentru a fi buni inițiatori, dar Șobolanii ca fiind buni executanți.

Relații cu cei din Horoscop

Pentru compatibilitate, alegerile foarte slabe sunt Gemeni-Cal, Fecioară-Cal sau Săgetător-Cal. Bivolii și Dragonii sunt alegeri mai bune pentru dragoste și căsătorie.

Cele mai bune selecții sunt nativii din Taur, Rac, Scorpion și Capricorn. În plus, Capricorn-Maimuță și Scorpion-Maimuță sunt alegeri foarte frumoase.

Afla mai multe despre zodia Pesti

Viziteaza magazinul online