Cele mai sensibile 3 semne zodiacale

08.IUNIE.2019
Cele mai sensibile 3 semne zodiacale

Categorie: Astrologie Autor: ZODIACOOL Foto:pexels.com

Aceste 3 semne zodiacale sunt sensibile și emoționale, cu o grijă foarte mare față de cei din jurul lor, dar care, la nevoie, pot deveni foarte puternice și

serioase. Nu este bine să fie subestimate și de fiecare dată când se întâmplă acest lucru, ele pot întoarce armele adversarului împotriva lui. În continuare vă prezentăm cele mai sensibile 3 semne zodiacale:

Rac

Nativii acestei zodii sunt persoane extrem de sensibile și de prudente. Își cunosc foarte bine limitele și nevoile, de aceea nu se aruncă în acțiuni nesăbuite. Au foarte mare grijă de partenerul de viață și așteaptă același lucru de la el. Fiind sensibili și buni, nativii din Rac ajung de multe ori în situații în care cei din jur vor să le facă rău, fără să știe cu cine au de-a face.

Loading...

Pești

Nativii zodiei Pești sunt de multe ori neîncrezători în propriile puteri și poate de prea multe ori nivelul lor de atenție îl depășește pe cel de inițiativă. De aici și sensibilitatea – au o frică patologică de a începe lucruri noi pe cont propriu, iar la cea mai mică aluzie se pot demoraliza complet.

Scorpion

Cuvântul care poate descrie cel mai bine această zodie este intimitatea. Nativii din Scorpion au foarte mare grijă la cum își protejează intimitatea, lăsând foarte greu pe oricine altcineva să le-o invadeze. Dorința supremă de intimitate îi face și sensibili, pentru că de prea multe ori este foarte greu de ținut în frâu misterul pe care îl cultivă și dorința de a fi sociabili.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul
Horoscop 2019 FECIOARĂ SĂNĂTATE: Probleme pe partea de sănătate vor întâmpina doar nativii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.