Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Cele mai sensibile 3 semne zodiacale

Cele mai sensibile 3 semne zodiacale

Aceste 3 semne zodiacale sunt sensibile și emoționale, cu o grijă foarte mare față de cei din jurul lor, dar care, la nevoie, pot deveni foarte puternice și

serioase. Nu este bine să fie subestimate și de fiecare dată când se întâmplă acest lucru, ele pot întoarce armele adversarului împotriva lui. În continuare vă prezentăm cele mai sensibile 3 semne zodiacale:

Rac

Nativii acestei zodii sunt persoane extrem de sensibile și de prudente. Își cunosc foarte bine limitele și nevoile, de aceea nu se aruncă în acțiuni nesăbuite. Au foarte mare grijă de partenerul de viață și așteaptă același lucru de la el. Fiind sensibili și buni, nativii din Rac ajung de multe ori în situații în care cei din jur vor să le facă rău, fără să știe cu cine au de-a face.

Compatibilitate zodii

Pești

Nativii zodiei Pești sunt de multe ori neîncrezători în propriile puteri și poate de prea multe ori nivelul lor de atenție îl depășește pe cel de inițiativă. De aici și sensibilitatea – au o frică patologică de a începe lucruri noi pe cont propriu, iar la cea mai mică aluzie se pot demoraliza complet.

Scorpion

Cuvântul care poate descrie cel mai bine această zodie este intimitatea. Nativii din Scorpion au foarte mare grijă la cum își protejează intimitatea, lăsând foarte greu pe oricine altcineva să le-o invadeze. Dorința supremă de intimitate îi face și sensibili, pentru că de prea multe ori este foarte greu de ținut în frâu misterul pe care îl cultivă și dorința de a fi sociabili.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit