Și bărbații plâng câteodată: ce îi face să sufere pe nativii de Apă

Și bărbații plâng câteodată: ce îi face să sufere pe nativii de Apă

Sensibili, nativii din zodiile de Apă cad des în plasa suferinței și chiar în apele negre ale depresiei. Iată ce le face cel mai mult rău bărbaților Rac, Scorpion și Pești.

Nativul Rac resimte orice lovitură a destinului la o intensitate mult mai mare decât orice altă zodie. Ar fi mult mai simplu să vorbim despre ceea ce nu îl face să sufere, dar asta poate fi complicat, pentru că este ematic și resimte tot ceea ce este în sufletul celor din jur – deopotrivă fericire și nenorocire.

Câteva remarci acide, reproșuri sau puțin sarcasm îi pot întorce ziua pe dos și să îl doboare. Din păcate, ajunge deseori să se lupte cu diverse forme de despresie.

Bărbații Scorpion par a fi blestemați să își facă singuri rău, să își autosaboteze fericirea. Chiar și în cea mai frumoasă și sinceră relație de iubire sau prietenie nu își pot ține în frâu gelozia, paranoia și posesivitatea. Dacă le alimentează cineva aceste gânduri negre, suferința nativilor Scorpion nu mai cunoaște limite.

102
0
SHARE

Bărbatul Pești, asemenea Rac, este extrem de sensibil la suferințele celor din jur, empatizând cu oricine îi împărtășește povestea sa tristă. Orice urmă de fericire pălește în fața reproșurilor, a cuvintelor răutăcioase și chiar a celor mai mici aluzii legate de greșelile sale trecute. De asemenea, a ignora un nativ Pești sau a nu-l înțelege înseamnă a-l condamna la tristețe nemărginită.

„Suferința apare atunci când așteptăm ca ceilalți să ne iubească în felul dorit de noi.” - Paulo Coelho

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!