Transport gratuit peste 199 lei

Secretele seducției! Descoperă cum poți să seduci o femeie din zodia de APĂ

Secretele seducției! Descoperă cum poți să seduci o femeie din zodia de APĂ

Arta seducției poate fi uneori ușoară, dar alteori poate fi extrem de grea. Iată care sunt secretele zodiilor de Apă. Femeile din zodiile de apă sunt firi

foarte creative, intuitive și mai ales spirituale. Acestea sunt trăsăturile comune oferite de elementul Apă și destul de puternice, însă în continuare vă invităm să le descoperiți particularitățile fiecăreia, pentru a putea fi cucerite ca la carte. Femeia Rac 1. Nu vă ascundeți vulnerabilitățile în totalitate, deoarece femeile Rac adoră să ofere dragoste și să îngrijească sufletele în suferință.

2. Interesați-vă în legătură cu familia ei, pentru că acesta este unul dintre subiectele preferate de discuție pentru majoritatea fameilor Rac.
3. Arătați-i că sunteți un familist convins, capabil să-i aprecieze calitățile și să-i ofere dragoste, momente romantice, o casă primitoare și, mai ales, copii.

Femeia Scorpion

1. Fiți misterioși și nu vă lăsați ușor seduși, nimic nu le atrage mai mult pe femeile Scorpion.
2. Fiți sinceri, deoarece dacă sunt mințite, nu uită și nu iartă.
3. Implicați-vă, fiți activi și nu le spuneți ce să facă, pentru că femeile Scorpion nu suportă nici să împingă pe cineva de la spate, nici să li se dea indicații.

Femeia Pești

1. Fiți romantici și jucăuși, deoarece femeile Pești visează la o iubire de basm și își păstrează o doză de copilărie toată viața.
2. Ajutați-vă partenera Pești să își dezvolte încrederea în forțele proprii, cu multe complimente, dar fără a cădea în extremă.
3. Nu le constrângeți să facă ceva ce încă nu sunt pregătite să facă, deoarece femeile Pești au nevoie de bărbați flexibili și înțelegători.

Iubirea e minunată, bucurați-vă de ea!

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online