Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul Secretelor – Tu știi ce secrete ascund zodiile de Apă?

Horoscopul Secretelor – Tu știi ce secrete ascund zodiile de Apă?

Emoția este la cote maxime pentru aceste trei zodii! Rac, Scorpion sau Pești - descoperă cum să recunoști semnele de Apă! După trăsăturile generale, semnele de Apă

pot fi recunoscute atât pentru calmul de care dau dovadă deseori, cât și pentru emotivitatea, introversia, creativitatea și loialitatea de care dau dovadă. Sunt firi care pun pe primul loc romantismul și binele persoanelor dragi.

Racul este întru totul dedicat familiei. Încă din copilărie visează la momentul în care își va construi propriul cămin, în care va trăi în armonie și fericire alături de familie. Are o casă primitoare, asemenea personalității sale calde, sociabile și sensibile.

Nativul Rac cucerește din prima clipă datorită implicării de care dă dovadă. În același timp, are stări schimbătoare și este destul de pretențios.

Scorpionul este recunoscut ușor datorită pasiunii pe care o pune în tot ceea ce face. Este înconjurat de o aură de mister, chiar dacă este extrem de loial și darnic. Este genul de persoană care crede în conspirații și vede una la fiecare pas. Pe de altă parte, nimeni nu ar vrea să aibă ca dușman un Scorpion, pentru că este foarte răzbunător.

Peștii sunt cei mai sufletiști și altruiști nativi ai zodiacului, punându-i mereu pe ceilalți pe primul plan, în detrimentul propriei persoane. Deseori cei din Pești discută despre pasiunile sale pentru misticism, spiritual, paranormal și orice ține de supranatural, domenii pe care le studiază cu fascinație.

Viziteaza magazinul online