Transport gratuit peste 199 lei

Odată cu intrarea Jupiter în Săgetător visele nativilor PEȘTI se pot realiza

Odată cu intrarea Jupiter în Săgetător visele nativilor PEȘTI se pot realiza

Previziuni astrologice pentru Pești, generate de intrarea lui Jupiter în Săgetător pe 8 Noiembrie 2018. Jupiter poposește pe 8 Noiembrie 2018, pe casa a X-a,

pe Mijlocul Cerului, din această poziție va oferi noi perspective asupra muncii, carierei, reputației. Proiectele dezvoltate în perioada 2015-2017 vor suporta modificări, veți trece la un alt nivel.

Marele benefic pe casa carierei vă va ajuta timp de un an să schimbați unele situații: la locul de muncă, o să doriți să vă specializați, reputația va avea de câștigat de pe urma unor alianțe pe care o să le dezvoltați, respectul celor din jur față de voi va spori, statutul în societate va fi apreciat, relația cu superiorii, cu angajatorul, cu șeful se va îmbunătăți, eforturile depuse pentru propriul succes vor fi mai scăzute, asumarea titlurilor se va face prin obținerea unui job mai bine plătit.

Visele voastre de a urca pe culmile succesului acum se pot realiza, la mijloc este vorba de multă muncă, mobilizare, disciplină.

Noiembrie 2018-Aprilie 2019 este o perioadă de apogeu în carieră, cel mai probabil o să reușiți să profitați de unele provocări, propuneri. Dacă doriți să începeți o activitate pe cont propriu, șanse mari vedem ca din Ianuarie 2019 să treceți la fapte.

Vă recomandăm să profitați de aceste oportunități, deoarece ele apar doar o dată la 12 ani. 2019 aduce sub aceste influxuri astrale tot felul de reușite: promovare, avansare, realizări, succes. Important este în acest an să puneți fundația unui proiect, întrucât în următorii ani se va extinde, va crește exponențial.

Profitați de acest moment de apogeu în carieră pentru vă îndrepta spre noi orizonturi, studiați, călătoriți, cereți păreri, asociați-vă. Totul va veni mult mai ușor spre voi.

Între Aprilie-August se va impune o mai bună mobilizare, Jupiter va retrograda, din această postură va cere disciplină, calm și responsabilitate. Dacă treceți de acest test psihic, între August și Decembrie 2019 o să ajungeți să vă valorificați tot ce acum începeți să puneți în practică.

Activitatea de colaborare cu internetul va fi extrem de productivă.

Jupiter în Săgetător pentru Taur
Jupiter în Săgetător pentru Gemeni
Jupiter în Săgetător pentru Leu
Jupiter în Săgetător pentru Fecioară
Jupiter în Săgetător pentru Balanță
Jupiter în Săgetător pentru Scorpion
Jupiter în Săgetător pentru Săgetător
Jupiter în Săgetător pentru Capricorn

Viziteaza magazinul online