Transport gratuit peste 199 lei

Nativii GEMENI vor fi cei mai loviți de tranzitul lui Mercur retrograd în Săgetător

Nativii GEMENI vor fi cei mai loviți de tranzitul lui Mercur retrograd în Săgetător

Astrologul ZODIACOOL recomandă ca după 1 Decembrie să vă focusați atenția pe finalizarea unor proiecte de anvergură. Gemenii vor fi cei mai loviți de

tranzitul lui Mercur retrograd (guvernatorul vostru), deoarece sunteți deja foarte sensibilizați de Venus retrograd, care a adus probleme în relații, după 1 Noiembrie 2018.

Dacă până la 1 Decembrie o să tolerați ieșirile de moment ale celor din jur/ partenerului, după această dată, până pe 7 Decembrie, o să primiți de la Univers argumente solide, astfel încât să decideți dacă mai rămâneți în relația construită în timp sau dacă îi acordați încredere lui Jupiter, care vă promite că vă aduce în 2019 o relație nouă.

În proporție de 70-80% dintre nativi se vor confrunta cu multe certuri, tensiuni în cuplu, care de data aceasta nu vor mai putea fi tolerate. Acum se observă o tendință de a vă rupe de tot, căutați să începeți ceva nou, să fiți într-o cu totul altă formă, să trăiți viața la maximum.

Important este să realizați ce a adus bun acea relație în viața voastră. Dacă în ultimul an Gemenii au dezvoltat relații extraconjugale, vedem șanse mari ca după 28 Noiembrie să iasă totul la suprafață. Veți fi puși în situația de a recunoaște adevărul.

Planeta comunicării în retrogradare pe casa relațiilor, a căsătoriei, poate să aducă: certuri, divorț, ruptură, răceală de prieteni, intrarea într-o altă relație doar pentru a vă răzbuna, angajarea unui detectiv pentru a spiona partenerul sau, mai simplu, să îi instalați în telefon sau laptop un program de spionat, de aici vedem multe pierderi financiare, care în momentul de față nu mai contează, însă după 1 Ianurie 2019 se vor resimți.

Interesant este că aveți dreptate, intuiția nu dă greș, numai că omiteți un lucru... Universul dorește să vă ofere o lecție, să înțelegeți că în ultimii ani ați fost preocupați doar de bani, muncă. Astrologul ZODIACOOL recomandă ca după 1 Decembrie să vă focusați atenția pe finalizarea unor proiecte de anvergură.

Nu vă neglijați sănătatea, vizate sunt sistemul genital, hormonal.

Celor care doresc să nu se confrunte cu stări atipice, le recomand meditație și rugăciune, activitățile alături de partener, veți aduce mai multă liniște în cămin.

Previziuni Mercur retrograd în Săgetător pentru toate zodiile:
Mercur retrograd în Săgetător pentru Berbec
Mercur retrograd pentru Taur
Mercur retrograd în Săgetător pentru Gemeni
Mercur retrograd în Săgetător pentru Leu
Mercur retrograd în Săgetător pentru Fecioară
Mercur retrograd în Săgetător pentru Balanță
Mercur retrograd în Săgetător pentru Scorpion
Mercur retrograd în Săgetător pentru Săgetător
Mercur retrograd în Săgetător pentru Capricorn
Mercur retrograd în Săgetător pentru Vărsător
Mercur retrograd în Săgetător pentru Pești

Viziteaza magazinul online