Transport gratuit peste 199 lei

Odată cu Mercur retrograd în Săgetător nativii PEȘTI își cer drepturile

Odată cu Mercur retrograd în Săgetător nativii PEȘTI își cer drepturile

Dacă vă confruntați cu probleme de ordin legal la locul de muncă, cereți un sfat de la un specialist, avocat. Nativii Peștii după ce își făceau planuri de

schimbare pe partea de carieră, odată cu intrarea lui Jupiter în Săgetător din 8 Noiembrie 2018, acum se pare că trebuie să mai aștepte.

O să întâlniți șefi, persoane sus-puse care nu pun preț pe voi, va trebui să îi convingeți, să dați ce este mai bun din voi, să mai studiați ceva. Partea bună este că acolo unde munciți, unde nu sunteți apreciați, deja începeți să împachetați, după 7 Decembrie 2018 o să plecați. De aceea vă recomandăm să fiți calmi, chiar dacă Marte, guvernatorul acțiunii, revoltei, vine pe semnul vostru din 15 Noiembrie 2018.

Sub influențele lui Mercur retrograd, între 17 Noiembrie-7 Decembrie o să fiți mai atenți la intuiție, o să începeți să cereți ceea ce simțiți că valorați.

Peștii care așteaptă un răspuns pot să fie dezamăgiți, la mijloc poate fi vorba de un contract, discuții despre semnarea unui acord, obținerea unei autorizații sau plecarea mai mult de nevoie în străinătate, pentru a vedea în ce stadiu este o afacere, Universul dorește să vă ofere ceva mult mai bun.

Evident, Peștii nu vor fi mulțumiți, își vor da seama că persoanele în care au crezut nu îi mai iau în serios.
Recomandăm Peștilor, dacă se confruntă cu probleme de ordin legal la locul de muncă, să ceară un sfat de la un specialist, avocat. Cel mai probabil la mijloc este un abuz.

Posibil dacă ați programat în acest răstimp concediul, acesta să fie întrerupt din cauza unei situații atipice, e.g. proprietarul apartamentului unde locuiți dorește să vândă și trebuie să vă mutați în cateva zile. Dacă contractul este făcut la notar, aveți tot dreptul să vă cereți dreptul în instanță.

Chiar dacă o să încercați să luați ce vă aparține, să nu spuneți ceea ce credeți, vă va fi greu, exteriorul vă provoacă.

Previziuni Mercur retrograd în Săgetător pentru toate zodiile:
Mercur retrograd în Săgetător pentru Berbec
Mercur retrograd pentru Taur
Mercur retrograd în Săgetător pentru Gemeni
Mercur retrograd în Săgetător pentru Leu
Mercur retrograd în Săgetător pentru Fecioară
Mercur retrograd în Săgetător pentru Balanță
Mercur retrograd în Săgetător pentru Scorpion
Mercur retrograd în Săgetător pentru Săgetător
Mercur retrograd în Săgetător pentru Capricorn
Mercur retrograd în Săgetător pentru Vărsător
Mercur retrograd în Săgetător pentru Pești

Viziteaza magazinul online