Transport gratuit peste 170 lei

Nativii CAPRICORN sunt supuși de Mercur retrograd în Săgetător la teste psihice

Nativii CAPRICORN sunt supuși de Mercur retrograd în Săgetător la teste psihice

Probleme vor fi pe domeniile: sănătate, dușmani, muncă și psihic. Prin urmare, stresul de la locul de muncă începe să se resimtă. Nativii Capricorn sunt

supuși de Mercur retrograd, între 17 Noiembrie-7 Decembrie, la teste psihice. Bolile cronice pot să cunoască o agravare, totul poate ieși la suprafață fără să vă așteptați.

O să începeți să vă simțiți extrem de obosiți, utilizați de alții, posibil să apară conflicte cu cei din jurul vostru, tot ceea ați spus până acum se poate întoarce împotriva voastră dacă nu a fost fondat pe adevăr.

La voi probleme vor fi pe domeniile: sănătate, dușmănii, muncă și psihic. Prin urmare, stresul de la locul de muncă, faptul că vă asumați responsabilitatea asupra multor probleme începe să se resimtă, veți constata că nu mai petreceți timp alături de copii și partener, de aceea o să încercați să puneți lucrurile la punct, evident, pe un fond de stres general, șefii se vor enerva, poate chiar vor considera că doriți să plecați, aceștia pot să vă impună alte condiții mai vitrege.

Viziteaza magazinul online