Transport gratuit peste 199 lei

Nativii CAPRICORN sunt supuși de Mercur retrograd în Săgetător la teste psihice

Nativii CAPRICORN sunt supuși de Mercur retrograd în Săgetător la teste psihice

Probleme vor fi pe domeniile: sănătate, dușmani, muncă și psihic. Prin urmare, stresul de la locul de muncă începe să se resimtă. Nativii Capricorn sunt

supuși de Mercur retrograd, între 17 Noiembrie-7 Decembrie, la teste psihice. Bolile cronice pot să cunoască o agravare, totul poate ieși la suprafață fără să vă așteptați.

O să începeți să vă simțiți extrem de obosiți, utilizați de alții, posibil să apară conflicte cu cei din jurul vostru, tot ceea ați spus până acum se poate întoarce împotriva voastră dacă nu a fost fondat pe adevăr.

La voi probleme vor fi pe domeniile: sănătate, dușmănii, muncă și psihic. Prin urmare, stresul de la locul de muncă, faptul că vă asumați responsabilitatea asupra multor probleme începe să se resimtă, veți constata că nu mai petreceți timp alături de copii și partener, de aceea o să încercați să puneți lucrurile la punct, evident, pe un fond de stres general, șefii se vor enerva, poate chiar vor considera că doriți să plecați, aceștia pot să vă impună alte condiții mai vitrege.

Mulți Capricorni vor lua în calcul ideea de a căuta un alt job, partea bună este că din Ianuarie o să reușiți să vă găsiți ceva mult ma bun.

După foarte mult timp, Capricornii vor simți că a venit vremea să facă ceva, să rupă tăcerea, să îi confrunte pe cei care profită de munca lor.

Pe partea psihică este lesne de înțeles că pe astfel de momente de tranziție nu este ușor să reziști, pot apărea momente de depresie, suferință, tristețe, dependențe, însă încercați să realizați că totul a venit în timp, a fost îngăduit chiar de voi să se ajungă aici.

Cei mai bine aspectați sunt cei care activează pe domenii de spiritualitate, aceștia pot avea parte de momente de revelație.

Previziuni Mercur retrograd în Săgetător pentru toate zodiile:
Mercur retrograd în Săgetător pentru Berbec
Mercur retrograd pentru Taur
Mercur retrograd în Săgetător pentru Gemeni
Mercur retrograd în Săgetător pentru Leu
Mercur retrograd în Săgetător pentru Fecioară
Mercur retrograd în Săgetător pentru Balanță
Mercur retrograd în Săgetător pentru Scorpion
Mercur retrograd în Săgetător pentru Săgetător
Mercur retrograd în Săgetător pentru Capricorn
Mercur retrograd în Săgetător pentru Vărsător
Mercur retrograd în Săgetător pentru Pești

Viziteaza magazinul online