Cea mai puternică zodie din Horoscop. Nimeni și nimic nu-i stă în cale

12.DECEMBRIE.2018
Cea mai puternică zodie din Horoscop. Nimeni și nimic nu-i stă în cale

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:candidpost.com

Cu tendințe masochiste sau nu, acești nativi duc curajul la extrema superioară, luptă cu armele adevărului. SCORPIONUL, cea mai puternică zodie din Horoscop,

și-a câștigat acest statut, deoarece nu se lasă ghidat de sentimente și de emoții, considerate a fi o cauză a slăbiciunii. Nimic nu-i stă în cale unui Scorpion odată ce și-a pus ceva în minte. Guvernat de planeta Pluton, Scorpionul este nativul căruia nu-i este frică să coboare chiar și până în iad pentru a găsi soluția potrivită la o problemă. S-ar putea crede că sunt masochiști, ceea ce este departe de adevăr.

Doar pentru faptul că au acel curaj nebun de a se arunca în miezul unei suferințe, nu înseamnă că le place suferința, ci mai degrabă că o înfruntă.

Loading...

Scorpionii au venit pe lume pentru a ne ajuta în situații de criză, ei sunt maeștrii care declanșează instantaneu procesul evoluției spiritului pe pământ. Prin urmare, cine nu are un Scorpion să și-l cumpere, dacă vrea ca viața sa să nu fie trăită în zadar.

Scorpionul este vestit pentru sinceritatea sa nemiloasă, este condus de pasiunea de a promova adevărul, chiar dacă acesta, atunci când este spus de gura lui, de cele mai multe ori doare rău de tot și ne face să plângem.

Nimeni nu ar vrea să supere un nativ din Scorpion, răzbunarea sa a ajuns deja legendară. Verbul acestei zodii este „a dori”, iar când un Scorpion dorește ceva, vrea totul sau nimic.

FEMEIA DIN ZODIA SCORPION

Este exigentă, observă orice defect, însă nu critică, ci oferă sfaturi și indicații pentru a se repara greșelile. Persistența cu care face instructajul este similară cu celebra picătură chinezească, nu se lasă până nu ajunge acolo unde își dorește.

Jocul preferat al femeii Scorpion este de-a șoarecele și pisica, îi place să jongleze cu mintea celor din jur, să facă strategii. Are o intuiție uimitoare, nimeni nu o poate minți, simte totul, dar nu se implică emoțional, acesta fiind un aspect fascinant legat de Scorpion.

BĂRBATUL DIN ZODIA SCORPION

Bărbatul Scorpion este amantul perfect al Horoscopului, poate satisface orice femeie datorită instinctului săuîn amor  bine dezvoltat, dar și capacităților telepatice native.

Cea mai mare plăcere a acestuia este să inspire frică celor din jur, prin faptul că are obiceiul de a aduna informații despre aceștia, pe care va ști apoi când și cum să le folosească pentru a-i șantaja.

Soarele se află în semnul zodiacal SCORPION de la 24 octombrie - 24 noiembrie, iar cele de mai sus sunt valabile în mod egal pentru nativii care au în horoscopul lor semnul Scorpion și pentru cei care au ascendentul naşterii în Scorpion.

loading...
33516
4.17
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Scorpion 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Scorpion în 2019! 2019
Horoscop 2020 Scorpion dragoste: nativii Scorpion singuri au posibilitatea să își întâlnească

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.