Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Cea mai puternică zodie din Horoscop. Nimeni și nimic nu-i stă în cale

Cea mai puternică zodie din Horoscop. Nimeni și nimic nu-i stă în cale

Cu tendințe masochiste sau nu, acești nativi duc curajul la extrema superioară, luptă cu armele adevărului. SCORPIONUL, cea mai puternică zodie din Horoscop,

și-a câștigat acest statut, deoarece nu se lasă ghidat de sentimente și de emoții, considerate a fi o cauză a slăbiciunii. Nimic nu-i stă în cale unui Scorpion odată ce și-a pus ceva în minte. Guvernat de planeta Pluton, Scorpionul este nativul căruia nu-i este frică să coboare chiar și până în iad pentru a găsi soluția potrivită la o problemă. S-ar putea crede că sunt masochiști, ceea ce este departe de adevăr.

Doar pentru faptul că au acel curaj nebun de a se arunca în miezul unei suferințe, nu înseamnă că le place suferința, ci mai degrabă că o înfruntă.

Best seller

Scorpionii au venit pe lume pentru a ne ajuta în situații de criză, ei sunt maeștrii care declanșează instantaneu procesul evoluției spiritului pe pământ. Prin urmare, cine nu are un Scorpion să și-l cumpere, dacă vrea ca viața sa să nu fie trăită în zadar.

Scorpionul este vestit pentru sinceritatea sa nemiloasă, este condus de pasiunea de a promova adevărul, chiar dacă acesta, atunci când este spus de gura lui, de cele mai multe ori doare rău de tot și ne face să plângem.

Nimeni nu ar vrea să supere un nativ din Scorpion, răzbunarea sa a ajuns deja legendară. Verbul acestei zodii este „a dori”, iar când un Scorpion dorește ceva, vrea totul sau nimic.

Iți recomandăm

FEMEIA DIN ZODIA SCORPION

Este exigentă, observă orice defect, însă nu critică, ci oferă sfaturi și indicații pentru a se repara greșelile. Persistența cu care face instructajul este similară cu celebra picătură chinezească, nu se lasă până nu ajunge acolo unde își dorește.

Jocul preferat al femeii Scorpion este de-a șoarecele și pisica, îi place să jongleze cu mintea celor din jur, să facă strategii. Are o intuiție uimitoare, nimeni nu o poate minți, simte totul, dar nu se implică emoțional, acesta fiind un aspect fascinant legat de Scorpion.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

BĂRBATUL DIN ZODIA SCORPION

Bărbatul Scorpion este amantul perfect al Horoscopului, poate satisface orice femeie datorită instinctului săuîn amor bine dezvoltat, dar și capacităților telepatice native.

Cea mai mare plăcere a acestuia este să inspire frică celor din jur, prin faptul că are obiceiul de a aduna informații despre aceștia, pe care va ști apoi când și cum să le folosească pentru a-i șantaja.

Soarele se află în semnul zodiacal SCORPION de la 24 octombrie - 24 noiembrie, iar cele de mai sus sunt valabile în mod egal pentru nativii care au în horoscopul lor semnul Scorpion și pentru cei care au ascendentul naşterii în Scorpion.

Viziteaza magazinul online