Horoscop culinar: Ce trebuie să mănânce zodiile de sărbători

22.DECEMBRIE.2018
Horoscop culinar: Ce trebuie să mănânce zodiile de sărbători

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Ce preparate preferă zodiile de sărbători. Mesele festive specifice sărbătorilor de iarnă sunt aproape. Rețetele sunt nenumărate, posibilitățile infinite

și uneori asta face cu mult mai grea alegerea meniului. Pentru a-ți ușura puțin chinul, iată în ce direcții se îndreaptă simțurile culinare ale zodiilor pentru mesele festive: Berbecul preferă mâncarea proaspătă, care se digeră ușor, ceva fresh. Preferă fructe și legume cât mai puțin procesate. Taurul preferă preparate exotice. Orice iese din obișnuit e ok, deci fără salate ori cartofi prăjiți.

De exemplu, ar fi bine să încerce un fel de mâncare cu scoici.

Gemenii au nevoie de rețete simple și rapide, făcute fără bătaie de cap. Doar gândul că cineva a stat ore întregi în bucătărie îi fură cheful de distracție.

Loading...

Racul preferă o masă tradițională, care să îi aducă aminte de copilărie și care să îl facă să se simtă în sânul familiei.

Leul, pe de altă parte, optează pentru zona sofisticată a bucătăriei, dar se ține departe de felurile pe care nu le-a mai încercat, din dorința de a nu avea surprize neplăcute.

Fecioarele vor ca totul să fie perfect, ca de obicei, așa că nu prea au timp să mănânce. Oricum, orice consumă trebuie să fie benefic pentru sănătate și nedăunător pentru siluetă.

Balanţa oscilează între tradițional și extravagant, dar orice ar fi alege să se simtă bine, să mănânce mult, să se bucure de prezența celor dragi lângă ea.

Scorpionul ar mânca orice, dar important este să nu uite să se hidrateze, iar aici nu intră și alcoolul. Ar fi bine să aibă pe masă și diverse tipuri de smoothie-uri.

Pentru Săgetători mâncarea este esențială, iar de sărbători orice gustă trebuie să fie sofisticat, nou și inedit, indiferent de timpul necesar pentru pregătire.

Capricornul vede sărbătorile ca pe orice altă zi a anului, așa că nu are nevoie de un fel de mâncare special la mesele festive.

Vărsătorul este original și când vine vorba de mâncare, mai ales într-o perioadă atât de importantă a anului. Totul trebuie să fie sub semnul noului și, mai ales, să fie de neuitat.

Peştii se simt mai sentimentali ca niciodată. Fiecare fel de mâncare trebuie să aibă o poveste, așa că cel mai bine ar fi să optezi pentru preparate specifice diverselor zone ale lumii.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.