Transport gratuit peste 199 lei

Horoscop culinar: Ce trebuie să mănânce zodiile de sărbători

Horoscop culinar: Ce trebuie să mănânce zodiile de sărbători

Ce preparate preferă zodiile de sărbători. Mesele festive specifice sărbătorilor de iarnă sunt aproape. Rețetele sunt nenumărate, posibilitățile infinite

și uneori asta face cu mult mai grea alegerea meniului. Pentru a-ți ușura puțin chinul, iată în ce direcții se îndreaptă simțurile culinare ale zodiilor pentru mesele festive: Berbecul preferă mâncarea proaspătă, care se digeră ușor, ceva fresh. Preferă fructe și legume cât mai puțin procesate. Taurul preferă preparate exotice. Orice iese din obișnuit e ok, deci fără salate ori cartofi prăjiți.

De exemplu, ar fi bine să încerce un fel de mâncare cu scoici.

Gemenii au nevoie de rețete simple și rapide, făcute fără bătaie de cap. Doar gândul că cineva a stat ore întregi în bucătărie îi fură cheful de distracție.

Racul preferă o masă tradițională, care să îi aducă aminte de copilărie și care să îl facă să se simtă în sânul familiei.

Leul, pe de altă parte, optează pentru zona sofisticată a bucătăriei, dar se ține departe de felurile pe care nu le-a mai încercat, din dorința de a nu avea surprize neplăcute.

Fecioarele vor ca totul să fie perfect, ca de obicei, așa că nu prea au timp să mănânce. Oricum, orice consumă trebuie să fie benefic pentru sănătate și nedăunător pentru siluetă.

Balanţa oscilează între tradițional și extravagant, dar orice ar fi alege să se simtă bine, să mănânce mult, să se bucure de prezența celor dragi lângă ea.

Scorpionul ar mânca orice, dar important este să nu uite să se hidrateze, iar aici nu intră și alcoolul. Ar fi bine să aibă pe masă și diverse tipuri de smoothie-uri.

Pentru Săgetători mâncarea este esențială, iar de sărbători orice gustă trebuie să fie sofisticat, nou și inedit, indiferent de timpul necesar pentru pregătire.

Capricornul vede sărbătorile ca pe orice altă zi a anului, așa că nu are nevoie de un fel de mâncare special la mesele festive.

Vărsătorul este original și când vine vorba de mâncare, mai ales într-o perioadă atât de importantă a anului. Totul trebuie să fie sub semnul noului și, mai ales, să fie de neuitat.

Peştii se simt mai sentimentali ca niciodată. Fiecare fel de mâncare trebuie să aibă o poveste, așa că cel mai bine ar fi să optezi pentru preparate specifice diverselor zone ale lumii.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online