Transport gratuit peste 199 lei

Horoscop și distracție de Anul Nou: Cât de petrecăreț ești în funcție de zodie!

Horoscop și distracție de Anul Nou: Cât de petrecăreț ești în funcție de zodie!

Unii sunt sufletele petrecerilor, în timp ce alții se simt mai bine departe de lumina reflectoarelor. Anul Nou bate la ușă, iar pregătirile de petreceri sunt

în toi, dar hadeți să descoperim ce este în sufletul fiecărei zodii când vine vorba de distracție. Tu ce tip ești? Berbecii au obiceiul de a-și face memorabilă intrarea la petrecere prin modul în care arată, prin vestimentația aleasă și prin grija pentru look. După primul pahar, au grijă ca toți cei apropiați să se simtă bine și să se distreze la fel de bine ca ei.

Și Taurul își alege cu mare atenție ce poartă, iar femeile în această zodie au tendința de a pune accentul în zona bustului. Îi place să organizeze petreceri și să apeleze la ajutorul prietenilor pentru a pune la punct detaliile. Se distrează, dar are grijă să nu depășească nimeni din cei apropiați măsura la alcool. Dacă acest nativ bea mai mult decât trebuie, devine încăpățănarea întruchipată.

Gemenii sunt cunoscuți pentru modul lor dual de a se comporta. Dacă nu se simt bine la o petrecere, vor sta doar dacă sunt obligați. La polul opus, dacă este un party pe gustul lor, vor lipsi de pe ringul de dans doar pentru a întreține atmosfera cu glume bune.

Nativul Rac nu este tocmai sufletul petrecerii, dar nici un „Grinch”. Este de un real ajutor pentru cei care au organizat distracția și este amuzant în grupurile restrânse de petrecăreți. O problemă apare dacă bea peste măsură, caz în care trece ușor de la o extremă la alta, iar de la voie bună la plâns nu e mai mult de un pas.

Leul ajunge la petreceri exact ca un superstar și atrage repede privirile admirative ale celor din jur. Are tendința de a bea foarte mult (dar are norocul că nu se amețește repede) și de a vorbi la fel de mult. În scurt timp, va prelua frâiele petrecerii și o va duce la un cu totul alt nivel, unde distracția tuturor este tot ce contează.

Fecioara este genul de nativ petrecăreț care pune accentul pe toate detaliile, chiar și pe cele mărunte, iar produsele pe care le au sunt de cea mai bună calitate. Riscă să piardă începutul distracției, dar pe parcus se integrează perfect, mai ales după ce a băut ceva alcool (nu prea mult!).

Nativii Balanță vor face tot ce pot ca de la petrecere să nu lipsească nimic, iar armonia este pe primul loc. În vestimentație pun accentul pe haine și accesorii excepționale și de calitate. Știe să se integreze în orice grup și să se distreze la maximum. Dacă apare vreo ceartă, o Balanță va putea cu siguranță să aplaneze conflictul.

Scorpionul este cel mai carismatic și atrăgător participant la petrecere, făcând concurență Leului la capitolul superstar. Totul e să nu i se pară că partenerul flirtează cu cineva! Altfel, este genul de persoană care nu refuză nicio extravaganță, mai ales după ce începe să consume alcool.

Nativul Săgetător trebuie să aibă grijă la cantitatea de alcool pe care o bea, deoarece nu este compatibilă cu temperamentul său vulcanic și aventurier. Are tendința de a flirta cu orice posibil partener (parteneră), chiar dacă este într-o relație. Pe de altă parte, întreține atmosfera cu multe glume și are grijă ca toți invitații să se simtă bine.

Capricornul este unul dintre cei mai buni parteneri de pahar pe care cineva și l-ar dori, mai ales că poate să se adapteze oricărei situații. Imediat ce va uita de muncă și de responsabilitățile de acasă, va demonstra că știe să se distreze.

Vărsătorul trece extrem de ușor de la o stare la alta, mai ales dacă a consumat alcool. Dacă e ceva ce nu îi place la petrecere, cu greu poți să îl scoți din starea de apatie în care s-a adâncit. Doar muzica preferă poate să mai salveze situația.

Nativului Pești îi place să experimenteze tot felul de cocktailuri la petreceri, iar alcoolul nu face altceva decât să îi dea peste cap firea emotivă. Astfel, poți fi sigur că starea sa psihică i se va schimba frecvent, iar petrecerea va fi una plină de provocări pentru apropiații săi.

Viziteaza magazinul online