Horoscop și distracție de Anul Nou: Cât de petrecăreț ești în funcție de zodie!

29.DECEMBRIE.2018
Horoscop și distracție de Anul Nou: Cât de petrecăreț ești în funcție de zodie!

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Unii sunt sufletele petrecerilor, în timp ce alții se simt mai bine departe de lumina reflectoarelor. Anul Nou bate la ușă, iar pregătirile de petreceri sunt

în toi, dar hadeți să descoperim ce este în sufletul fiecărei zodii când vine vorba de distracție. Tu ce tip ești? Berbecii au obiceiul de a-și face memorabilă intrarea la petrecere prin modul în care arată, prin vestimentația aleasă și prin grija pentru look. După primul pahar, au grijă ca toți cei apropiați să se simtă bine și să se distreze la fel de bine ca ei.

Și Taurul își alege cu mare atenție ce poartă, iar femeile în această zodie au tendința de a pune accentul în zona bustului. Îi place să organizeze petreceri și să apeleze la ajutorul prietenilor pentru a pune la punct detaliile. Se distrează, dar are grijă să nu depășească nimeni din cei apropiați măsura la alcool. Dacă acest nativ bea mai mult decât trebuie, devine încăpățănarea întruchipată.

Loading...

Gemenii sunt cunoscuți pentru modul lor dual de a se comporta. Dacă nu se simt bine la o petrecere, vor sta doar dacă sunt obligați. La polul opus, dacă este un party pe gustul lor, vor lipsi de pe ringul de dans doar pentru a întreține atmosfera cu glume bune.

Nativul Rac nu este tocmai sufletul petrecerii, dar nici un „Grinch”. Este de un real ajutor pentru cei care au organizat distracția și este amuzant în grupurile restrânse de petrecăreți. O problemă apare dacă bea peste măsură, caz în care trece ușor de la o extremă la alta, iar de la voie bună la plâns nu e mai mult de un pas.

Leul ajunge la petreceri exact ca un superstar și atrage repede privirile admirative ale celor din jur. Are tendința de a bea foarte mult (dar are norocul că nu se amețește repede) și de a vorbi la fel de mult. În scurt timp, va prelua frâiele petrecerii și o va duce la un cu totul alt nivel, unde distracția tuturor este tot ce contează.

Fecioara este genul de nativ petrecăreț care pune accentul pe toate detaliile, chiar și pe cele mărunte, iar produsele pe care le au sunt de cea mai bună calitate. Riscă să piardă începutul distracției, dar pe parcus se integrează perfect, mai ales după ce a băut ceva alcool (nu prea mult!).

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii Capră pentru dragoste, căsătorie și relații: Orice ar face, în
Previziuni anul 2019 zodia Iepure: ani: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023. Anul
Previziuni 2019 sănătate pentru nativii din zodia Maimuță: Maimuțele sunt de obicei pline de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.