Transport gratuit peste 199 lei

Top 3 cele mai infidele zodii, marii trădători în dragoste ai horoscopului

Top 3 cele mai infidele zodii, marii trădători în dragoste ai horoscopului

Greu de ținut în frâu, de o senzualitate debordantă, zodii care te înșală cu zâmbetul pe buze. Infidelitatea ne afectează pe plan sentimental, nu este

deloc ușor să afli că cel iubit își caută împlinirea în așternuturi străine și oricât de mult ne-am programa pentru un astfel de incident, atunci când într-adevăr se produce, tot ne ia prin surprindere și facem din asta o adevărată dramă. Tendinţa de a ceda ispitei, de a căuta ceva nou pe plan afectiv și emoțional poate că este prezentă în fiecare dintre noi, însă există zodii pe care astrele le predispun la acest lucru.

3. Leu

Regele Leu vrea să aibă totul, să fie pe primul loc în toate, are necesități amoroase ridicate, umblă după pasionalitate ca ursul după miere. Dacă înșală, tot ce este posibil să facă acest lucru numai ca să demonstreze că poate și pentru a se simți în centrul atenției. Nu va regreta deloc ceea ce a făcut, din contra, va lupta cu argumente pentru a explica pe scurt ce l-a împins la acest act. Pentru a ține un Leu în lesă este nevoie de creativitate și vitalitate, aprecieri și vorbe dulci, care să-i gâdile orgoliul.

DE INTERES: Prin câte probleme sentimentale poți să treci în viață, în funcție de zodie

2. Scorpion

Chiar dacă celebrii Scorpion se gândesc numai la amor, aceștia nu sunt așa de aventurieri pe cât am fi tentați să credem. Scorpionii înșală numai dacă nu primesc tot ce au nevoie de la partener sau…dacă observă că partenerul lor este cucerit iremediabil și nu mai trebuie să lupte pentru a-l domina. Nimic nu este mai uimitor decât modul în care minte un Scorpion infidel, acestuia nu îi place să fie prins, deși undeva în sufletul său are o plăcere sadică să-și facă partenerul gelos, crezând că acesta este un semn că este iubit.

1. Săgetător

Ce-i drept, Săgetătorii au un farmec irezistibil de care sunt conștienți și pe care se bazează pentru a seduce la tot pasul. Aceștia sunt mai libertini decât ne-am putea închipui, curiozitatea depășește orice limită, cu greu își găsesc împlinirea doar acasă, au nevoie mereu de senzații tari, de diversitate. Nu este exclus chiar să le facă plăcere să fie prinși de către partenerul de viață în timp ce înșală. Se pare că nici nu își pun întrebarea dacă îl rănesc sau nu pe cel iubit.

Viziteaza magazinul online