Top 3 cele mai infidele zodii, marii trădători în dragoste ai horoscopului

11.DECEMBRIE.2018
Top 3 cele mai infidele zodii, marii trădători în dragoste ai horoscopului

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: ZODIACOOL Foto:vix.com

Greu de ținut în frâu, de o senzualitate debordantă, zodii care te înșală cu zâmbetul pe buze. Infidelitatea ne afectează pe plan sentimental, nu este

deloc ușor să afli că cel iubit își caută împlinirea în așternuturi străine și oricât de mult ne-am programa pentru un astfel de incident, atunci când într-adevăr se produce, tot ne ia prin surprindere și facem din asta o adevărată dramă. Tendinţa de a ceda ispitei, de a căuta ceva nou pe plan afectiv și emoțional poate că este prezentă în fiecare dintre noi, însă există zodii pe care astrele le predispun la acest lucru.

3. Leu

Regele Leu vrea să aibă totul, să fie pe primul loc în toate, are necesități amoroase ridicate, umblă după pasionalitate ca ursul după miere. Dacă înșală, tot ce este posibil să facă acest lucru numai ca să demonstreze că poate și pentru a se simți în centrul atenției. Nu va regreta deloc ceea ce a făcut, din contra, va lupta cu argumente pentru a explica pe scurt ce l-a împins la acest act. Pentru a ține un Leu în lesă este nevoie de creativitate și vitalitate, aprecieri și vorbe dulci, care să-i gâdile orgoliul.

Loading...

DE INTERES: Prin câte probleme sentimentale poți să treci în viață, în funcție de zodie

2. Scorpion

Chiar dacă celebrii Scorpion se gândesc numai la amor, aceștia nu sunt așa de aventurieri pe cât am fi tentați să credem. Scorpionii înșală numai dacă nu primesc tot ce au nevoie de la partener sau…dacă observă că partenerul lor este cucerit iremediabil și nu mai trebuie să lupte pentru a-l domina. Nimic nu este mai uimitor decât modul în care minte un Scorpion infidel, acestuia nu îi place să fie prins, deși undeva în sufletul său are o plăcere sadică să-și facă partenerul gelos, crezând că acesta este un semn că este iubit.

1. Săgetător

Ce-i drept, Săgetătorii au un farmec irezistibil de care sunt conștienți și pe care se bazează pentru a seduce la tot pasul. Aceștia sunt mai libertini decât ne-am putea închipui, curiozitatea depășește orice limită, cu greu își găsesc împlinirea doar acasă, au nevoie mereu de senzații tari, de diversitate. Nu este exclus chiar să le facă plăcere să fie prinși de către partenerul de viață în timp ce înșală. Se pare că nici nu își pun întrebarea dacă îl rănesc sau nu pe cel iubit.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Fecioară este poate cea mai cameleonică din Horoscop. Bărbatul Fecioară merge pe
La Gemeni motivul principal nu este nevoia de amor, ci curiozitatea, modul în care îi tratezi, ei
Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Tigru: La capitolul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.