Cât de norocos ești în funcție de zodie?

28.OCTOMBRIE.2018
Cât de norocos ești în funcție de zodie?
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Cu siguranță ai văzut oameni care parcă întotdeauna au pe cineva nevăzut care îi ajută să reușească orice își propun. Uneori chiar mai mult să le

„bată norocul la ușă”. Sunt genul de oameni care găsesc bani pe stradă, părul le stă bine întotdeauna, hainele le găsesc la reduceri, apar noi și noi oportunități în viața lor și orice ar face, pare că totul se rezolvă de la sine. Ar putea fi într-una dintre cele 3 zodii cu cel mai mult noroc de la astrele ce le guvernează (sau ascendentul le este în aceste zodii).

Fecioara este o astfel de zodie binecuvântată, deși nu este tocmai conștientă de asta, pentru că este prea ocupată cu autocritica și grijile. Dacă ar fi mai atentă la aspectele pozitive și le-ar accepta pe cele negative ca firești în viața oricui și ca posibilități de dezvoltare, ar observa că planetele se aliniază perfect pentru ea în fiecare zi. Pentru că lucrurile se așază fără prea mare efort, poate fi perfecţionistă.

Loading...

Scorpionul are un noroc excepțional la bani. El este cel care câștigă la concursuri, găsește bani, iar circumstanţele îl avantajează în orice situație s-ar afla. Din păcate însă, acest noroc nu este pe viață și își pierde din intensitate odată cu trecerea timpului, așa că ar fi bine să fie atent cu ceea ce are și să aprecieze la momentul potrivit.

Și Leul este unul dintre norocoșii zodiacului, parcă însuși Universul i-ar zâmbi în fiecare dimineață. Are o carismă care îl face să se simtă special oriunde s-ar afla. În plus, dacă își pune o dorință, mai devreme ori mai târziu se împlinește fără ca Leul să depună vreun efort.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,45  20
VOTURI
14483
4.45
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop saptamanal cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care astrele ne
Femeia Pești are un instinct sexual amplificat în momentul în care consumă un vin roșu.
Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Cocoș este Vestul. Nativii din această zodie trebuie

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.