Transport gratuit peste 199 lei

Cât de norocos ești în funcție de zodie?

Cât de norocos ești în funcție de zodie?

Cu siguranță ai văzut oameni care parcă întotdeauna au pe cineva nevăzut care îi ajută să reușească orice își propun. Uneori chiar mai mult să le

„bată norocul la ușă”. Sunt genul de oameni care găsesc bani pe stradă, părul le stă bine întotdeauna, hainele le găsesc la reduceri, apar noi și noi oportunități în viața lor și orice ar face, pare că totul se rezolvă de la sine. Ar putea fi într-una dintre cele 3 zodii cu cel mai mult noroc de la astrele ce le guvernează (sau ascendentul le este în aceste zodii).

Fecioara este o astfel de zodie binecuvântată, deși nu este tocmai conștientă de asta, pentru că este prea ocupată cu autocritica și grijile. Dacă ar fi mai atentă la aspectele pozitive și le-ar accepta pe cele negative ca firești în viața oricui și ca posibilități de dezvoltare, ar observa că planetele se aliniază perfect pentru ea în fiecare zi. Pentru că lucrurile se așază fără prea mare efort, poate fi perfecţionistă.

Scorpionul are un noroc excepțional la bani. El este cel care câștigă la concursuri, găsește bani, iar circumstanţele îl avantajează în orice situație s-ar afla. Din păcate însă, acest noroc nu este pe viață și își pierde din intensitate odată cu trecerea timpului, așa că ar fi bine să fie atent cu ceea ce are și să aprecieze la momentul potrivit.

Și Leul este unul dintre norocoșii zodiacului, parcă însuși Universul i-ar zâmbi în fiecare dimineață. Are o carismă care îl face să se simtă special oriunde s-ar afla. În plus, dacă își pune o dorință, mai devreme ori mai târziu se împlinește fără ca Leul să depună vreun efort.

Viziteaza magazinul online