Top cele mai PERICULOASE zodii, conform statisticilor FBI

17.DECEMBRIE.2018
Top cele mai PERICULOASE zodii, conform statisticilor FBI
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: cuisineandhealth.com
Caracteristicile semnelor zodiacale nu mint, dar este greu de crezut cine este în fruntea listei stadiului FBI. Se știu multe despre părțile întunecate ale

zodiilor, cum ar fi că Taurii sunt posesivi, Scorpionii nu iartă , însă un grup de specialiști de la FBI ce au studiat datele de naștere ale psihopaților și criminalilor în serie au ajuns la concluzia că gravitatea faptelor săvârșite are legătură cu zodia. Desigur că acțiunile unui individ depind și de factori externi, însă se pare că anumite semne zodiacale au potențial mai mare să dezvolte un comportament neadecvat.

Să vedem topul zodiilor de la cele mai inofensive la cele mai periculoase:

12. Gemeni

Loading...

Iată că zodia Gemeni se află în coada clasamentului, cu toate că aceștia au uneori un mod de comunicare mai agresiv, însă conform studiului FBI-ului, atunci când vine vorba despre infracționalitate, ei confirmă proverbul „câinele care latră nu mușcă”.

DE INTERES: Zodiac european

11. Vărsător

Nativii din Vărsător sunt vestiți datorită minții lor raționale, iar prin faptul că se bazează pe tehnologie știu cum să-și dosească infracțiunile, astfel încât să fie foarte greu de aflat de către autorități. Rămâne un mister cât de dispuși sunt să comită greșeli...

10. Leu

Orgoliul nu îi va lăsa niciodată pe nativii Leu să se implice în acțiuni care le-ar putea păta reputația, nici personal, nici să-i împingă pe alții de la spate. Nu suportă să fie puși la zid, trași la răspundere, de aceea evită să greșească.

9. Balanță

Balanțele au un calm caracteristic, dar totuși în cazuri extreme, dacă cineva le scoate din pepeni, își pierd echilibrul și cad într-o extremă care îi poate conduce până la crimă.

8. Fecioară

Înclinația spre medicină a Fecioarelor este de necontestat, însă acest lucru nu le împinge să omoare pentru a descoperi noi părți ale corpului. Preferă să-și folosească inteligența pentru a comite furturi, fraude financiare.

7. Pești

Peștii au o inimă bună, dar au și o minte instabilă, iar dacă ne luăm după studiile FBI, descoperim printre acești nativi criminali în serie.

6. Capricorn

Se pare că nu este deloc bine să-i provocăm pe nativii din zodia Capricorn, s-ar putea să descoperim cât de periculoși pot aceștia să devină. Conform cu studiul amintit, nativi din zodia Capricorn ar fi în spatele unor crime în masă.

5. Berbec

Chiar dacă Berbecul se pierde repede cu firea și am fi tentați să credem că acesta s-ar putea băga în situații extreme, iată că nu se află pe primul loc al listei, poate și datorită faptului că le trece repede supărarea.

4. Taur

Posibil ca din dorința de a obține tot ceea ce-și doresc, a lăcomiei, Taurii să ajungă la fraude... însă nu la crime, totuși sunt venusieni.

3. Săgetător

Săgetătorul este cunoscut pentru talentul său de a manipula, dar studiile celor de la FBI arată că aceștia nu ezită să-și folosească inteligența pentru a comite cu sadism crime. Se întâlnesc nativi Săgetător la conducerea unor grupări de crimă organizată.

2. Scorpion

Iată că abisalii din Scorpion ocupă un loc de vârf în topul criminalilor în serie. Ei nu trebuie subestimați, chiar dacă nu scot prea multe cuvinte, răzbunarea și sadismul lor nu cunosc margini.

1. Rac

Incredibil, tocmai visătorii și sensibilii din zodia Rac sunt pe primul loc în clasamentul FBI. Ei confirmă faptul că aparențele înșală, ar putea ajunge până la a-și răni persoana iubită dacă sunt puși sub presiunea geloziei.

În concluzie, nu trebuie să credem că toți Racii și Scorpionii sunt periculoși, însă ar fi bine să nu ignorăm potențialul unor nativi din aceste zodii.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,4  10
VOTURI
14333
4.40
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Prima zi a ciclului menstrual are o semnificație care prevestește un eveniment care are loc în
Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.