Poți să încalci legea? Descoperă care sunt zodiile capabile să ignore regulile

11.MAI.2019
Poți să încalci legea? Descoperă care sunt zodiile capabile să ignore regulile
Horoscop. Zodii AUTOR: Maria Poinescu FOTO: pexels.com
Unele persoane pur și simplu nu sunt intimidate de litera legii, în timp ce altele se țin la mare distanță de tentațiile ilegale. Află cum stau zodiile la

acest capitol. Conform unor studii criminalistice, iată care sunt corelațiile cele mai ridicate între zodie și diverse tipuri de infracționalități.

Dintre semnele de Foc, primul loc este ocupat de Săgetători, care au obiceiul să treacă des peste litera legii, mai ales când vine vorba de hoții. De asemenea, s-a constatat că mulți criminali cu sânge rece erau Săgetători.

Nici nativii din Leu nu sunt mai prejos. Leii sunt destul de periculoși, mai ales când vine vorba de mândria lor. Adoră să povestească ce au făcut și cu cât e mai „sângeros”, cu atât pare a fi mai bine.

Loading...

Iuți la mânie, nativii Berbec recurg ușor la fapte dacă sunt jigniți sau dacă trebuie să își confirme autoritatea și puterea.

În ceea ce le privește pe zodiile de Apă, acestea apar deseori în raportările privind crimele pasionale.

Racul ocupă un loc fruntaș în tot zodiacul la capacitatea de a se dezice de regulile juridice. Se pare că mulți criminali în serie au fost în zodia Rac, din cauza incapacității de a-și gestiona emoțiile, dar și a abilității de a-și calcula fiecare pas.

În continuare, următoarea zodie de Apă, Scorpion, reacționează violent atunci când este trădat în dragoste.

Peștii, pe de altă parte, se regăsesc în altă zonă a infracționalității – cea a substanțelor psihotrope.

Din rândul semnelor de Aer, Balanțele sunt cele mai echilibrate, ghidându-se în general după Legea Talionului, „ochi pentru ochi și dinte pentru dinte”. De multe ori, ele optează pentru cariere de polițist sau judecător, dar tind să cadă în plasa corupției.

Nativii Gemeni pot fi „clienți fideli” ai dosarelor de furt și înșelăciune, iar Vărsătorii (pentru care oricum regulile sunt făcute pentru a fi încălcate) tind să devină agresivi când le este lezată mândria.

Din grupul zodiilor de Pământ, Taurii ajung să aibă probleme cu justiția pentru că iubesc pentru mult banii și nu se dau înlături de la nimic pentru a-i avea.

Meticulozitatea specifică a nativilor din Fecioară le poate aduce și probleme, mai ales dacă pornesc pe drumul hackerilor.

În final, Capricornii pot să se integreze ușor în grupările mafiote și nu au remușcări când vine vorba de tortură fizică sau psihică.

Influența astrelor este intensă, dar modul în care alegem să acționăm ține și de noi! Vă dorim să stați departe de tentațiile ilegale!

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
1000
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop PEȘTI SĂNĂTATE 2019: din câte se pare, 2019 pe partea de sănătate începe foarte
Horoscop 2019: VĂRSĂTOR SĂNĂTATE: asemenea celorlalte semne de aer, o să vă confruntați cu

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.