Horoscopul plăcerilor: afrodisiacele preferate de zodiile de Aer

26.FEBRUARIE.2020
Horoscopul plăcerilor: afrodisiacele preferate de zodiile de Aer

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:pexels.com

Pasiunea unei nopți de dragoste intensă poate fi adusă cu ajutorul afrodisiacelor potrivite. Iată care sunt secretele zodiilor de Aer! Curioși neîntrecuți, acești nativi

sunt mereu la curent cu știrile, iar noutățile în materie de amor nu fac excepție de la regulă. După ce au aflat de o practică nouă, abia așteaptă să o încerce. În dragoste sunt devotați doar dacă au alături pe cineva care face față firii lor schimbătoare.

Unul dintre cele mai puternice afrodisiac pentru Gemeni este cardamonul, condiment bine cunoscut pentru efectele sale speciale asupra corpului. În medicina tradițională indiană este considerat cel mai bun remediu pentru disfuncțiile aparatului reproducător, să nu mai vorbim de puterea sa asupra dorinței pasionale. De asemenea, un strop de vanilie în cafea poate avea efecte explozive în dormitor.

Din dormitorul Balanțelor nu ar trebui să lipsească florile și lumânările parfumate. Chiar și cu acestea pregătite, uneori acești nativi au nevoie de mai mult – vor să le fie incitată imaginația, să se simtă ispitiți. Pentru o noapte plină de plăcere, usturoiul este soluția perfectă. Balanțele îl adoră și pentru cei care nu știau, este un afrodisiac excepțional, mai ales când este combinat cu ghimbir.

Vărsătorul este cu greu convins să facă ceva ce nu a inițiat el însuși. Cu toate acestea, nu este imposibil să îi strârnești dorința, mai ales dacă știi exact pe ce butoane să apeși. Ginsengul și migdalele sunt adevărate minuni pentru acest nativ!

Descoperă ce spun astrele și despre secretele dorinței zodiilor de Apă, Foc și Pământ.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.