Cum îți dai seama că zodiile de AER și-au întânit sufletul pereche

13.IUNIE.2019
Cum îți dai seama că zodiile de AER și-au întânit sufletul pereche

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Dragostea este motorul vieții și idealul multora dintre noi, iar găsirea sufletului pereche este cel mai frumos moment. Descoperă cum este jumătatea zodiilor de Aer.

Nativii Gemeni sunt sufletul oricărei petreceri, au o energie greu de egalat și se distrează până la epuizare, pentru ca a doua zi să o ia de la capăt. Au o singură viteză – cea pe repede înainte.

În plus, toată această energie și optimismul debordant sunt molipsitoare și inspiraționale pentru cei din jur. Pentru ei, sufletul pereche este acea persoană care poate ține pasul cu ei. Persoana respectivă este cea care le cântă în strună în astfel de momente și care îi ajută atunci când ajung la epuizare.

Loading...

De asemenea, este foarte important pentru nativii Gemeni ca perechea de viață să le amintească să ia o pauză, să se odihnească din când în când și să se gândească la propria persoană.

Nativul Balanța are norocul ca oamenii să îi ofere ceea ce își dorește. De fapt, acești nativi au capacitatea de a obține aproape mereu ceea ce vor, fără să depună prea mare efort. Poate fi distractiv pentru un timp, dar chiar și regii obosesc uneori să fie tratați astfel.

Când își întâlnesc perechea în dragoste, lucrurile se schimbă radical, pentru că Balanțele vor fi determinate să muncească pentru ceea ce vor. Influențate de partenerii de viață, acești nativi vor învăța că răsplata este mult mai importantă atunci când depui efort.

Trebuie să recunoaștem că nativul din Vărsător poate fi puțin cinic. Nu pune prea multă încredere în nimic și are tendința de a lupta cu înverșunare pentru a-și susține părerile. Cu toate acestea, când își întâlnește sufletul pereche, începe să vadă frumusețile din jurul său, să se bucure de viață așa cum nu o mai făcuse până atunci. În plus, o bună parte din cinismul despre care am vorbit se va topi datorită influenței benefice a partenerului de viață.

Se spune că fiecare dintre noi avem un suflet pereche, alături de care ne putem dezvolta și putem ajunge la cea mai bună variantă a noastră.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul unui eveniment sau al nașterii unei
Horoscop 2019: VĂRSĂTOR SĂNĂTATE: asemenea celorlalte semne de aer, o să vă confruntați cu

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.