Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Horoscopul iubirii adevărate: află când îşi găsesc jumătatea zodiile de Aer

Horoscopul iubirii adevărate: află când îşi găsesc jumătatea zodiile de Aer

Cei din zodiile Gemeni, Balanță și Vărsător privesc viața cu alți ochi decât celelalți nativi. Vezi cum stau la capitolul iubire și când își întâlnesc jumătatea!

Nativii din zodia Gemeni sunt duali în orice privință a vieții, așa că nu este o surpriză că oscilează ușor între independență și libertate pe de o parte, și romantism pe de alta. Se îndrăgosteşte destul de repede, implicându-se trup și suflet în orice relație pe care o are.

În general, în cazul lor vorbim de mai multe mari iubiri de-a lungul vieții, dar prima este la aproximativ 18 ani, iar cea mai importantă la 30 de ani.

Veșnic îndrăgostită, Balanța are sufletul plin de pasiuni – pentru artă, îmbrăcăminte, viață și orice altceva, pentru a mai avea loc și marea iubire. Deseori, își face o familie din nevoia de a da bine în societate, dar asta nu înseamnă că și-a întâlnit jumătatea visurilor sale.

Best seller

Pentru nativii care au ales să rămână singuri până găsesc pe acel cineva perfect, viața este un întreg șir de încercări plăcute. Cel mai probabil, asta se întâmplă până pe la vârsta de 35-40 de ani.

Cei din Vărsător are o personalitate cu totul aparte. Nu îi place să facă ceea ce au făcut deja alții înaintea lui, de a merge pe drumul sigur, încercat de ceilalți și nu vede viața ca pe un drum presărat cu obstacole, care trebuie depășite într-un anumit ritm și mod.

Nu simte nevoia de a fi original, de a găsi soluții diferite la situaţii vechi, de a trăi experiența inedită a inovării. Vrea să vadă partea pozitivă și frumoasă a vieții, adoră să iubească și să fie iubit, chiar dacă nu face din asta un scop, așa că are sufletul oricând, la orice vârstă pentru marea iubire.

Îți recomandăm

Tu cum stai cu iubirea? Ți-ai întâlnit sufletul pereche?

Viziteaza magazinul online