Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul inimilor frânte – ce dezamăgește în iubire zodiile de Aer

Horoscopul inimilor frânte – ce dezamăgește în iubire zodiile de Aer

Dragostea nu este numai lapte și miere, iar dezamăgirea poate apărea în cele mai neașteptate momente. Află ce atitudini pot frânge inimile zodiilor! Nativii zodiilor de Aer

nu sunt tocmai printre cei mai sensibili din horoscop, dar asta nu înseamnă că iubirea nu poate să le aducă și suferință.

Gemenii

Pot fi puțin insensibili când vine vorba de relații, deoarece țin foarte mult la propria bunăstare.

Au obiceiul de a pune pe primul loc propriile sentimente și preferă să nu facă prea multe sacrificii pentru partenerul de viață. De altfel, au tendința de a călca strâmb în relație.

Totuși, chiar și ei pot fi dezamăgiți în iubire, dacă jumătatea nu le mai acordă atenție, nu se mai lasă atrasă în discuții interminabile cu ei sau nu se mai simt amuzate de glumele lor.

Afla mai multe despre horoscop dragoste Gemeni

Balanța

Are nevoie de echilibru în viața sa și face totul pentru a-l avea. Din păcate, la capitolul iubire nu stă prea bine.

Dacă în prima parte a vieții nu se implică în relații cu prea multe sentimente și refuză deseori să ia pe cineva în serios, la maturitate se schimbă radical.

Atunci, devine dornică să trăiască o adevărată poveste de iubire și se implică întru totul.

Dezamăgirea poate veni dacă partenerul de viață nu îi înțelege nevoia de armonie și cea de a fi prezentă mereu în societate, unde să facă cea mai bună impresie.

Afla mai multe despre horoscop dragoste Balanta

Vărsătorul

Este sufletul distracției. Este mereu fericit, pentru că nu concepe să-și piardă vreo clipă din viață din cauza tristeții. Rareori ajunge să sufere din dragoste și chiar dacă o face, nu este pentru mult timp.

Afla mai multe despre horoscop dragoste Varsator

Viziteaza magazinul online