Horoscopul iubirii împlinte: Află care sunt zodiile de Aer norocoase în dragoste

16.IANUARIE.2020
Horoscopul iubirii împlinte: Află care sunt zodiile de Aer norocoase în dragoste

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:pxhere.com

Emile Zola spunea că „Dragostea e ca rândunelele, poartă noroc casei unde se aciuează”. Vezi care sunt zodiile de Aer norocoase în dragoste!

Despre nativul Gemeni nu se poate spune că este foarte noroc în ale iubirii. Deși are un farmec aparte și stăpânește cu brio arta oratoriei, atrage deseori persoane nepotrivite în jurul său. În plus, nu îi place să își recunoască sentimentele și se eschivează deseori de la astfel de discuții.

Oscilează între extreme – azi este foarte atent și iubitor, pentru ca a doua zi să fie distant, rece și plictisit. Puțini sunt cei care au puterea de a face față caracterului său nestatornic și de a-i rămâne aproape timp îndelungat.

Balanța este protejată și influențată de Venus, zeița iubirii, așa că atrage dragostea cu ușurință în viața sa. Știe că cucerească și să câștige iubirea, respectatul și loialitatea jumătății sale. Are nevoie de pace, echilibru și armonie în viața sa și își alege cu grijă partenerul de viață, dar odată de a făcut-o este pentru toată viața, de cele mai multe ori.

Vărsătorul are o gândire avangardistă, curioasă și greu de înțeles de mulți dintre cei pe care îi întâlnește. În primă fază, atrage prin nonconformismul său, dar pe parcurs aversiunea sa față de reguli și nevoia constantă de nou devinte obositoare pentru partenerul de viață.

Pe de altă parte, nici el nu este tocmai genul de persoană făcută pentru relațiile de durată. Primele locuri în viața sunt ocupate de inovație, dezvoltarea viitorului și experimentarea a tot ce este diferit, și abia apoi vine și iubirea.

Astrologul ZODIACOOL vă amintește că norocul ni-l putem face noi înșine, prin alegerile pe care le luăm și prin cunoașterea propriilor calități și defecte!

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.