Transport gratuit peste 170 lei

Horoscopul iubirii împlinte: Află care sunt zodiile de Aer norocoase în dragoste

Horoscopul iubirii împlinte: Află care sunt zodiile de Aer norocoase în dragoste

Emile Zola spunea că „Dragostea e ca rândunelele, poartă noroc casei unde se aciuează”. Vezi care sunt zodiile de Aer norocoase în dragoste!

Despre nativul Gemeni nu se poate spune că este foarte noroc în ale iubirii. Deși are un farmec aparte și stăpânește cu brio arta oratoriei, atrage deseori persoane nepotrivite în jurul său. În plus, nu îi place să își recunoască sentimentele și se eschivează deseori de la astfel de discuții.

Oscilează între extreme – azi este foarte atent și iubitor, pentru ca a doua zi să fie distant, rece și plictisit. Puțini sunt cei care au puterea de a face față caracterului său nestatornic și de a-i rămâne aproape timp îndelungat.

Afla mai multe despre horoscop dragoste Gemeni

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Balanța este protejată și influențată de Venus, zeița iubirii, așa că atrage dragostea cu ușurință în viața sa. Știe că cucerească și să câștige iubirea, respectatul și loialitatea jumătății sale.

Are nevoie de pace, echilibru și armonie în viața sa și își alege cu grijă partenerul de viață, dar odată de a făcut-o este pentru toată viața, de cele mai multe ori.

Afla mai multe despre horoscop dragoste Balanta

Vărsătorul are o gândire avangardistă, curioasă și greu de înțeles de mulți dintre cei pe care îi întâlnește. În primă fază, atrage prin nonconformismul său, dar pe parcurs aversiunea sa față de reguli și nevoia constantă de nou devinte obositoare pentru partenerul de viață.

Pe de altă parte, nici el nu este tocmai genul de persoană făcută pentru relațiile de durată. Primele locuri în viața sunt ocupate de inovație, dezvoltarea viitorului și experimentarea a tot ce este diferit, și abia apoi vine și iubirea.

Afla mai multe despre horoscop dragoste Varsator

Compatibilitate zodii

Astrologul ZODIACOOL vă amintește că norocul ni-l putem face noi înșine, prin alegerile pe care le luăm și prin cunoașterea propriilor calități și defecte!

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit