Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul dezamăgirii: Cum alungă iubirea zodiile de Aer

Horoscopul dezamăgirii: Cum alungă iubirea zodiile de Aer

Dornice de independență, zodiile de Aer riscă să lase diverse tipuri la distanță, să le strice relațiile. Iată cum pot alunga iubirea nativii Gemeni, Balanță și Vărsător.

Gemenii sunt mereu atrași de altceva decât ceea ce au deja. Acest nativ își păstrează doza de imprevizibilitate, oricât de mare ar fi iubirea pe care o simte pentru partenerul de viață.

Simte deseori nevoia să ia decizii singur, fără a se consulta cu jumătatea și vrea să aibă oricând o alternativă, o portiță de scăpare, pentru situația în care are senzația că își pierde autonomia. Această detașare poate aduce destrămarea relației.

Citeste despre dragoste zodia Gemeni

Balanței îi este greu să își asume responsabilitatea în totalitate, fiind destul de nehotărâtă în iubire. Se teme de singurătate, dar și de posibilitatea de a fi părăsită, așa că fie se înconjoară cu prea mulți oameni, fie se îndepărtează de toți pritenii.

Oricare dintre situații poate fi apăsătoare pentru partenerul de viață, deoarece în cazul primei, ajunge să petreacă prea mult timp departe de jumătatea Balanță. În cel de-al doilea caz, ajung să împartă singurătatea în doi.

Citeste despre dragoste zodia Balanta

Vărsătorul tinde să fie prea distant în relație, din frica de a nu deveni dependent de partener, de a se simți ca într-o colivie, din cauza posesivității și a geloziei.

Are nevoie de timp pentru propria persoană și crede că jumătatea nu ar putea să îi înțeleagă asta. Astfel, preferă să țină mai mult la propria independență decât la păstrarea relației vii.

Citeste despre dragoste zodia Varsator

Astrologul ZODIACOOL vă îndeamnă să fiți atenți la aceste aspecte, pentru a nu pierde oamenii importanți din viețile voastre!

Viziteaza magazinul online