Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Iubirea și zodiile de aer. Află cum le poate schimba dragostea comportamentul

Iubirea și zodiile de aer. Află cum le poate schimba dragostea comportamentul

Cuceritori înnăscuți, nativii din zodiile de Aer radiază atunci când se îndrăgostesc. Descoperă modul în care se schimbă nativii datorită persoanei iubite.

Gemenii se îndrăgostesc ușor și la fel de repede le trece. Dar, chiar și ei pot simți iubirea adevărată și primul semn că s-a întâmplat asta este că vorbesc ore înșir despre sentimentele lor și despre persoana iubită fără a se plictisi.

Dacă în general nativul Gemeni este indecis, acum devine destul de hotărât și toate gândurile îi sunt ocupate de jumătatea sa. Nu mai simte nevoia să caute noi iubiri, să cucerească, deși continuă să flirteze.

Balanța se îndrăgostește doar de cineva care îi împărtășește nevoia de liniște, echilibru și armonie. Încetează să se mai ascundă în spatele măștilor și vorbește deschis despre vulnerabilitățile sale.

Best seller

Simte că poate fi liberă și înțeleasă, așa că se comportă natural. Alături de persoana iubită, trece peste propriile nesiguranțe.

Vărsătorul trece de obicei foarte repede și ușor de la o pasiune la alta, pentru că nu este adeptul căsătoriei, al relațiilor pe viață sau al legămintelor de orice fel.

Lucrurile se schimbă însă atunci când se îndrăgostește, simțind că relația nu este tocmai o închisoare pentru spiritul său liber, creativ, nonconformist și de nestăpânit. Alături de persoana iubită, găsește un spațiu intim care nu îl mai plictisește și de care nu mai simte nevoia să fugă.

Îți recomandăm

Nu iubim cu adevărat decât atunci când iubim fără motive. - Anatole France

Viziteaza magazinul online