Tăcerea nu este semn bun în cazul acestor nativi. Ai grijă!

17.IANUARIE.2019
Tăcerea nu este semn bun în cazul acestor nativi. Ai grijă!

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:pxhere.com

Se spune că uneori, atunci când ești nervos, e mai bine să taci decât să spui tot ce îți trece prin cap, pentru că ai putea spune lucruri pe care ulterior

ai putea să le regreți. Nu se aplică și în cazul acestor nativi, pentru ei tăcerea fiind semnul unei nemulțumiri extreme, pe care e mai bine să o exprime, chiar și prin cuvinte mai puțin plăcute, decât să o țină în suflet. Altfel, ajung la detașare emoțională, care determină în timp o ruptură definitivă între voi. Iată cele 4 zodii a căror tăcere ar trebui să îți dea de gândit.

Atunci când comunicativul nativ Gemeni tace e semn clar că și-a pierdut interesul față de partener și că ceva l-a deranjat extrem de tare. Totuși, este cel mai vorbăreț semn zodiacal! Ar trebui să îți faci și mai multe griji dacă refuză și contactul fizic, dacă nu suportă atingerile. Dornic și mereu în căutarea partenerului ideal, există posibilitatea ca acesta să își fi găsit deja pe cineva cu care să te înlocuiască.

Loading...

Racul adoră să „pălăvrăgească” vrute și nevrute. Așa că atunci când te tratează cu tăcere, ar trebui să îți pui un mare semn de întrebare. Cu siguranță în spatele tăcerii se ascunde o mare suferință și multe lacrimi interioare! Ține cont că acest nativ este sensibil, extrem de ușor de rănit. În aceste momente, ar trebui să îți dai singur seama unde ai greșit atât de tare, pentru că nu vei scoate un cuvânt de la el. Are nevoie să îți ceri iertare, să îi arăți dragostea ce i-o porți.

Știm cu toții că Balanța face tot ce îi stă în putință pentru a evita conflictele și a trăi în armonie. Tăcerea în cazul său este tocmai această fugă de confruntare, deși în mintea sa își face numeroase scenarii. Va continua să te ignore până când vei schimba tu ceva în situația creată. Totuși, tăcerea nu va dura mult, deoarece Balanța este dependentă de jumătatea sa, de prietenii săi și de armonie.

Și tăcerea Vărsătorului poate fi îngrijorătoare, deoarece în general este deschis, vorbăreț și sincer. Tăcerea și rezerva față de tine arată că sentimentele sale s-au răcit, că s-a distanțat emoțional de tine. În plus, trebuie să înțelegi că a ajuns să te trateze astfel pentru că s-a adunat prea multă suferință în sufletul său. Lucrurile se pot rezolva dacă îi arăți nativului Vărsător că îi respecți independența și dorința de libertate.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru zodia Mistreț pe plan sentimental, căsătorie și relații: în 2019,
Horoscop 2019 GEMENI SANATATE: Acest capitol, după cum ați observat în prezentările generale
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.