Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Și bărbații plâng câteodată: ce îi face să sufere pe nativii de Aer

Și bărbații plâng câteodată: ce îi face să sufere pe nativii de Aer

Masculii zodiilor de Aer sunt destul de echilibrați, privind momentele grele cu optimism și curaj. Le plac provocările, sunt iubitori de calm și armonie, dar au și puncte slabe.

Iată ce îi face să sufere pe bărbații zodiilor de Aer.

Nativul Gemeni este greu de tulburat sau cel puțin așa pare, pentru că nu îi place ca alții să știe ce este în sufletul său. Este mereu cu zâmbetul pe buze și are o glumă bună chiar și în cele mai grele momente. Puțini știu însă că el doar joacă rolul calmului jovial în situațiile limită. În schimb, nu poate face față greutăților dacă nu își are prietenii aproape, singurătatea fiind cea mai grea pedeapsă pentru el.

Bărbatul Balanță are nevoie de pace, echilibru și armonie pentru a funcționa bine, motiv pentru care face totul pentru a avea parte de ele. În plus, pune mare accent pe imaginea sa în societate și nu ar putea trece ușor peste momentele în care este bârfit sau i-a fost pătată reputația. Simte că a căzut cerul pe el dacă cineva are o părere proastă despre el.

Compatibilitate zodii

Vărsătorul poate fi cu greu demoralizat de ceva, el fiind înzestrat de Univers cu o relaxare greu de strămutat. Cu toate acestea, și el este om și își are propriile slăbiciuni. Astfel, crede că el are mereu dreptate și intră în adevărate dispute atunci când cineva îl contrazice, implicându-se peste măsură în discuție și suferind dacă este învins într-o polemică.

Cel mai probabil, zodiile de Aer își spun: „Ceea ce am mai bun în mine se datorează suferinței. Nu o iubesc, dar nici nu o condamn.” - Emil Cioran

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit