Superficialitatea nativilor – top 3 zodii superficiale din zodiac

16.IUNIE.2019
Superficialitatea nativilor – top 3 zodii superficiale din zodiac

Categorie: Astrologie Autor: ZODIACOOL Foto:pexels.com

Pentru unele zodii, superficialitatea nu este un defect, ci mai degrabă este o calitate pe care o prețuiesc și o scot în evidență într-un mod șarmant.

Sau poate doar lor li se pare așa, la o primă vedere. Cei din jur trebuie să fie pregătiți să perceapă mesajele așa cum trebuie, altfel vor risca să le judece într-un mod nedrept. Vă prezentăm în continuare 3 zodii superficiale: Gemeni, Vărsător și Balanță.

Gemeni

Nativii din această zodie trăiesc momentul. Ei nu prea își fac planuri de lungă durată și sunt prea puțini interesați de stabilitate. Nativii din Gemeni de multe ori preferă să se gândească la o oportunitate de vacanță, decât să-și facă planuri serioase de viitor la muncă.

Loading...

Din aceste motive, de multe ori sunt priviți ca superficiali și dacă nu au alături un partener care să le împărtășească stilul de viață, se vor plictisi foarte repede.

Vărsător

Nativii acestei zodii au o instabilitate predefinită, iar asta de multe ori îi pot face să pară superficiali în ochii celor din jur. Vărsătorii se detașează repede și se atașează la fel de repede. Cel mai important lucru de ținut minte în cazul nativilor Vărsător este grija la detalii, pe care și ei o prețuiesc foarte mult.

Balanță

Nativii zodiei Balanță sunt raționali și sociabili, reușesc să iasă în evidență în anumite grupuri. Le place să fie în centrul atenției și cu ușurință îi seduc pe cei care îi ascultă. Poate fi un lucru bun, dar nu de fiecare dată intențiile lor sunt cele declarate, ci mai degrabă sunt interesați de a-și crea un cerc de oameni care să-i gratuleze și să le protejeze egoul.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Chibzuința este bună, dar moderată, fiindcă pentru a câștiga trebuie să faceți și
Cum face dragoste un nativ Berbec. Cum seduci o femeie Berbec și cum se comportă barbatul Berbec
Horoscop Balanță sănătate 2020: o afecțiune din trecut poate reapărea în viața nativilor

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.