Transport gratuit peste 199 lei

Cum să seduci o femeie în zodie de AER în trei pași simpli

Cum să seduci o femeie în zodie de AER în trei pași simpli

Cucerirea femeilor în zodii de Aer este o aventură, fiind nevoie de strategie, creativitate și capacitate de adaptare. Află care sunt secretele zodiilori de

Aer. Femeia Gemeni: În primul rând, nu o lăsați să se plictisească, are nevoie constantă de aventură, de ceva nou și diferit. Apoi, flirtați continuu și dați-i motive să râdă cu poftă; îi place la nebunie și va avea grijă ca plăcerea să fie reciprocă. În ultimul rând, oferiți-i spațiu, nu o grăbiți, nu o presați și nu dați semne de gelozie, pentru că femeia Gemeni ține foarte mult la libertatea sa.

Femeia Balanță

1. Fiți foarte politicoși cu femeile Balanță dacă vreți să le atrageți atenția, pentru că nu suportă nepoliticoșii, agresivii, guralivii sau certăreții. Adoră momentele de calm, liniște, armonie și echilibru.
2. Fiți foarte atenți atunci când vorbiți și transformați-vă în confidenții lor, pentru că Balanțele au nevoie mai mare decât orice alte femei să fie ascultate.
3. Fiți mereu îngrijiți și aranjați – nu ar suporta să iasă cu cineva care să nu fie curat, stilat, atent la look-ul său.

Femeia Vărsător

1. Arătați-i că sunteți mereu atenți la ea și făceți-o să se simtă în mijlocul Universului vostru.
2. Înainte de toate, fiți prietenul femeii Vărsător, câștigați-i încrederea și respectul.
3. Nu încercați să îi îngrădiți libertatea, ar fi cea mai mare greșeală, pentru că ar pleca imediat ce ar avea ocazia.

Femeile în zodii de Aer sunt sensibile, creative și extrem de inteligente! Oricât de mult ați încerca să cuceriți astfel de femei, cu siguranță merită așteptarea și implicarea!

Viziteaza magazinul online