Ce boli riști să ai? Predispoziții pentru afecțiuni ale zodiilor de AER

Horoscop. Zodii AUTOR: Ivona Mara

Boli la care sunt predispuși nativii din fiecare zodie în funcție de organele sensibile, cum să le previi

”Sănătate că-i mai bună decât toate” spune o vorbă din popor. Mare dreptate are dacă ne gândim că atunci când ne simţim puţin rău nu mai putem să ne concentrăm la activităţile zilnice. Ce să mai spunem atunci când e ceva mai grav?

 

Poporul român, în general, nu are obiceiul prevenţiei, deşi asta ne-ar scuti cu siguranţă de multe probleme. Genetic suntem predispuşi spre anumite afecţiuni, dar şi din punct de vedere astrologic se poate face o astfel de previziune.

Haideţi să avem grijă de sănătatea noastră! Astăzi vom vorbi despre zodiile de AER.

Nativii GEMENI au predispoziţie pentru afecțiuni nervoase, pentru cele ale aparatului respirator (ca astm, pneumonie, bronșită), ca şi pentru cele biliare. Organele sensibile sunt brațele, umerii, partea superioară a pieptului şi trebuie să aibă grijă la glandele suprarenale și lobul anterior al hipofizei. Controlul gândurilor i-ar ajuta să-şi menţină sănătatea, dar şi să se odihnească măcar uneori.

Persoanele BALANȚĂ au obiceiul să se gândească mai mult la ceilalţi decât la propriile persoane. Riscă afecţiuni ale căilor urinare, rinichilor, vezicii biliare, probleme la nivelul coloanei vertebrale, diabet, afecțiuni ale aparatului vasomotor, iar organele lor cele mai sensibile sunt rinichii.

Dacă ar învăţa să se pună şi pe ei pe primul plan, să nu îşi mai facă atât de multe griji, mai ales pentru ceilalţi, dacă s-ar opri din căutarea a ceva mai bun decât au deja, ar putea preveni multe probleme de sănătate.

Nativul VĂRSĂTOR se scufundă des în anxietate şi duce frecvent o viaţă haotică. Pe lângă afecţiunile nervoase, este predispus la varice, probleme sangvine, anemie, leucemie, epilepsie, boli ale ochilor. Zona sa sensibilă este la picioare, totuşi are obiceiul să fie cu capul în nori. Organizarea şi activităţile creative sunt cele care îl pot stabiliza, îi pot da o stare de bine, de satisfacţie interioară, care să îl ajute să prevină bolile.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  3
VOTURI
4647
5.00
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
Feng Shui Bani
46 VOTURI
33000 lei
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.