Ce boli riști să ai? Predispoziții pentru afecțiuni ale zodiilor de AER

26.AUGUST.2018
Ce boli riști să ai? Predispoziții pentru afecțiuni ale zodiilor de AER

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara ZODIACOOL

Află cum se pot preveni afecțiunile de sănătate la care sunt predispuși nativii din zodiac în funcție de sensibilitatea de la nivelul anumitor organe.

”Sănătate că-i mai bună decât toate” spune o vorbă din popor. Mare dreptate are dacă ne gândim că atunci când ne simţim puţin rău nu mai putem să ne concentrăm la activităţile zilnice. Ce să mai spunem atunci când e ceva mai grav?

Poporul român, în general, nu are obiceiul prevenţiei, deşi asta ne-ar scuti cu siguranţă de multe probleme. Genetic suntem predispuşi spre anumite afecţiuni, dar şi din punct de vedere astrologic se poate face o astfel de previziune.

Haideţi să avem grijă de sănătatea noastră! Astăzi vom vorbi despre zodiile de AER.

Loading...

Nativii GEMENI au predispoziţie pentru afecțiuni nervoase, pentru cele ale aparatului respirator (ca astm, pneumonie, bronșită), ca şi pentru cele biliare. Organele sensibile sunt brațele, umerii, partea superioară a pieptului şi trebuie să aibă grijă la glandele suprarenale și lobul anterior al hipofizei. Controlul gândurilor i-ar ajuta să-şi menţină sănătatea, dar şi să se odihnească măcar uneori.

Persoanele BALANȚĂ au obiceiul să se gândească mai mult la ceilalţi decât la propriile persoane. Riscă afecţiuni ale căilor urinare, rinichilor, vezicii biliare, probleme la nivelul coloanei vertebrale, diabet, afecțiuni ale aparatului vasomotor, iar organele lor cele mai sensibile sunt rinichii.

Dacă ar învăţa să se pună şi pe ei pe primul plan, să nu îşi mai facă atât de multe griji, mai ales pentru ceilalţi, dacă s-ar opri din căutarea a ceva mai bun decât au deja, ar putea preveni multe probleme de sănătate.

Nativul VĂRSĂTOR se scufundă des în anxietate şi duce frecvent o viaţă haotică. Pe lângă afecţiunile nervoase, este predispus la varice, probleme sangvine, anemie, leucemie, epilepsie, boli ale ochilor. Zona sa sensibilă este la picioare, totuşi are obiceiul să fie cu capul în nori. Organizarea şi activităţile creative sunt cele care îl pot stabiliza, îi pot da o stare de bine, de satisfacţie interioară, care să îl ajute să prevină bolile.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2020 Gemeni sănătate: anul începe cu suferințe la nivelul picioarelor
Zodia Fecioara data: soarele se află în semnul zodiacal FECIOARĂ de la 23 august – 22
Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Maimuță pentru bani, carieră și afaceri: astrele

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.