Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Ce boli riști să ai? Predispoziții pentru afecțiuni ale zodiilor de AER

Ce boli riști să ai? Predispoziții pentru afecțiuni ale zodiilor de AER

Află cum se pot preveni afecțiunile de sănătate la care sunt predispuși nativii din zodiac în funcție de sensibilitatea de la nivelul anumitor organe.

”Sănătate că-i mai bună decât toate” spune o vorbă din popor. Mare dreptate are dacă ne gândim că atunci când ne simţim puţin rău nu mai putem să ne concentrăm la activităţile zilnice. Ce să mai spunem atunci când e ceva mai grav?

Poporul român, în general, nu are obiceiul prevenţiei, deşi asta ne-ar scuti cu siguranţă de multe probleme. Genetic suntem predispuşi spre anumite afecţiuni, dar şi din punct de vedere astrologic se poate face o astfel de previziune.

Haideţi să avem grijă de sănătatea noastră! Astăzi vom vorbi despre zodiile de AER.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Nativii GEMENI au predispoziţie pentru afecțiuni nervoase, pentru cele ale aparatului respirator (ca astm, pneumonie, bronșită), ca şi pentru cele biliare. Organele sensibile sunt brațele, umerii, partea superioară a pieptului şi trebuie să aibă grijă la glandele suprarenale și lobul anterior al hipofizei. Controlul gândurilor i-ar ajuta să-şi menţină sănătatea, dar şi să se odihnească măcar uneori.

Persoanele BALANȚĂ au obiceiul să se gândească mai mult la ceilalţi decât la propriile persoane. Riscă afecţiuni ale căilor urinare, rinichilor, vezicii biliare, probleme la nivelul coloanei vertebrale, diabet, afecțiuni ale aparatului vasomotor, iar organele lor cele mai sensibile sunt rinichii.

Dacă ar învăţa să se pună şi pe ei pe primul plan, să nu îşi mai facă atât de multe griji, mai ales pentru ceilalţi, dacă s-ar opri din căutarea a ceva mai bun decât au deja, ar putea preveni multe probleme de sănătate.

Nativul VĂRSĂTOR se scufundă des în anxietate şi duce frecvent o viaţă haotică. Pe lângă afecţiunile nervoase, este predispus la varice, probleme sangvine, anemie, leucemie, epilepsie, boli ale ochilor. Zona sa sensibilă este la picioare, totuşi are obiceiul să fie cu capul în nori. Organizarea şi activităţile creative sunt cele care îl pot stabiliza, îi pot da o stare de bine, de satisfacţie interioară, care să îl ajute să prevină bolile.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit