Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul graviduțelor: provocările zodiilor de Aer când sunt însărcinate

Horoscopul graviduțelor: provocările zodiilor de Aer când sunt însărcinate

Despre maternitate se spune că ar fi singurul loc în care poți experimenta raiul și iadul în același timp. Iată cum este în cazul nativelor din zodiile de Aer.

Femeia Gemeni vede sarcina ca pe o aventură, de care se bucură din prima clipă, chiar dacă nu era pregătită pentru ea. Pe ultima sută de metri, înainte de a naște pregăteşte cuibușorul pentru micuțul pe care îl va aduce pe lume.

Trece mai ușor decât de obicei de la o stare la alta – de la fericire extremă, la supărare și invers, fără a avea un motiv concret. Are o sarcină dificilă în primul trimestru, din cauza grețurilor.

Afla mai multe despre zodia Gemeni

Nativa Balanță devine mult mai atentă cu partenerul de viață după ce rămâne însărcinată, motiv pentru care uneori uită de vizita la medic, programul său devenind responsabilitatea soțului său, al mamei sau al celei mai bune prietene.

Se simte copleșită de tot și are nevoie de ajutorul celor dragi.

Nu prezintă niciun risc de a acumula kilograme în plus, dar trebuie să țină sub control problemele renale.

Afla mai multe despre zodia Balanta

Graviduța Vărsător se transformă din nonconformista convinsă în casnică pentru micuțul care crește în ea. Ar face orice sacrificiu pentru binele celui mic, fără a se mai gândi la ceea ce își dorește ea.

Astrologul ZODIACOOL o îndeamnă să scurteze plimbările lungi pe jos în timpul sarcinii și să se odihnească atunci când simte nevoia, să nu mai amâne. Ar fi bine să ia perioade de repaus și să stea întinsă cu picioarele mai sus decât restul corpului.

Afla mai multe despre zodia Balanta

Vezi cum sunt și graviduțele din zodiile de Foc, Apă și Pământ!

Viziteaza magazinul online