Află când apare marea iubire în viața fiecăreia dintre zodiile de Aer

04.IUNIE.2019
Află când apare marea iubire în viața fiecăreia dintre zodiile de Aer

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:pexels.com

De multe ori, persoanele din zodiile de Aer au parte de suferință în relațiile de cuplu, dar asta nu înseamnă că dragostea adevărată nu există pentru ele.

Descoperă când spun astrele că își vor întâlni perechea!

Femeia Gemeni este pe de o parte romantică și drăgăstoasă, iar pe de alta dornică de libertate și independentă. Se îndrăgosteşte repede și destul de des pe toată perioada vieții, dar de fiecare dată se dăruiește întru totul. Prima iubire apare pe la 18 ani, însă există șanse foarte mari ca aceasta să se încheie cu suferință.

Din fericire, aceasta nu este singura dată când femeia Gemeni trăiește iubirea adevărată, ci aceasta reapare în viața sa în jurul vârstei de 30 ani și are toate șansele să fie pentru totdeauna.

Loading...

Nativa Balanţă este veșnic îndrăgostită, dar primul loc în inima sa este ocupat de hainele frumoase, pantofii de calitate, operele de artă, literatura și spectacolele de excepție. Cu o inimă atât de plină, unde să își mai găsească locul și un bărbat?

În plus, își cunoaște foarte bine valoarea, așa că are așteptări foarte mari de la cel căruia îi va oferi o părticică din inima sa. E foarte posibil să trăiască marea iubire după vârsta de 35 de ani, dar doar după ce va testa mulți bărbați.

Femeia Vărsător este extrem de originală în orice plan al vieții. Nu vrea să urmeze aceeași pași ca oricine altcineva, ci să inoveze chiar și planul sentimental. În plus, nu vede viața ca pe o cursă contracronometru, presărată cu multe obstacole.

Chiar dacă adoră să iubească și să se simtă iubită, nu este acesta scopul vieții sale, așa că nu face prea mari eforturi pentru descoperirea marii iubiri. Atitudinea sa însă o ajută să fie mereu deschisă pentru a-și trăi intens relația.

„Suntem cu toții puțin ciudați. Și viața este puțin ciudată. Iar când întâlnim pe cineva a cărui ciudățenie este compatibilă cu a noastră, creăm cu el o conexiune și o ciudățenie mutual satisfăcătoare pe care o numim dragoste. Dragoste adevarată.” - Robert Fulghum

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Leu 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia LEU în 2019! 2019 pentru nativii
Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: 2020 este un an în care va
Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Mistreț pentru starea de sănătate: volumul mare de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.