Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Află când apare marea iubire în viața fiecăreia dintre zodiile de Aer

Află când apare marea iubire în viața fiecăreia dintre zodiile de Aer

De multe ori, persoanele din zodiile de Aer au parte de suferință în relațiile de cuplu, dar asta nu înseamnă că dragostea adevărată nu există pentru ele.

Descoperă când spun astrele că își vor întâlni perechea!

Femeia Gemeni este pe de o parte romantică și drăgăstoasă, iar pe de alta dornică de libertate și independentă. Se îndrăgosteşte repede și destul de des pe toată perioada vieții, dar de fiecare dată se dăruiește întru totul. Prima iubire apare pe la 18 ani, însă există șanse foarte mari ca aceasta să se încheie cu suferință.

Din fericire, aceasta nu este singura dată când femeia Gemeni trăiește iubirea adevărată, ci aceasta reapare în viața sa în jurul vârstei de 30 ani și are toate șansele să fie pentru totdeauna.

Best seller

Nativa Balanţă este veșnic îndrăgostită, dar primul loc în inima sa este ocupat de hainele frumoase, pantofii de calitate, operele de artă, literatura și spectacolele de excepție. Cu o inimă atât de plină, unde să își mai găsească locul și un bărbat?

În plus, își cunoaște foarte bine valoarea, așa că are așteptări foarte mari de la cel căruia îi va oferi o părticică din inima sa. E foarte posibil să trăiască marea iubire după vârsta de 35 de ani, dar doar după ce va testa mulți bărbați.

Femeia Vărsător este extrem de originală în orice plan al vieții. Nu vrea să urmeze aceeași pași ca oricine altcineva, ci să inoveze chiar și planul sentimental. În plus, nu vede viața ca pe o cursă contracronometru, presărată cu multe obstacole.

Îți recomandăm

Chiar dacă adoră să iubească și să se simtă iubită, nu este acesta scopul vieții sale, așa că nu face prea mari eforturi pentru descoperirea marii iubiri. Atitudinea sa însă o ajută să fie mereu deschisă pentru a-și trăi intens relația.

„Suntem cu toții puțin ciudați. Și viața este puțin ciudată. Iar când întâlnim pe cineva a cărui ciudățenie este compatibilă cu a noastră, creăm cu el o conexiune și o ciudățenie mutual satisfăcătoare pe care o numim dragoste. Dragoste adevarată.” - Robert Fulghum

Ce se întamplă în următoarele 12 luni
Viziteaza magazinul online