Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul căsătoriei: de ce nu te-a cerut încă bărbatul în zodie de Aer

Horoscopul căsătoriei: de ce nu te-a cerut încă bărbatul în zodie de Aer

Căsnicia este o decizie importantă în viața fiecăruia. Înseamnă schimbare și trecerea la o nouă etapă de viață! Vezi de ce nu fac pasul cel mare cei din zodii de Aer.

Independenți și dornici de libertate, nativii în zodii de Aer amână cât pot marele pas, chiar dacă au inima plină de iubire. Iată de ce nu ți-a dat încă inelul bărbatul Gemeni, Balanță sau Vărsător.

Bărbatul Gemeni cade ușor dintr-o extremă în alta, fiind în același timp și cuceritor și indecis. Cea mai mare frică a sa este monotonia, așa că evită rutina cât poate de mult.

În aceste condiții, nu este de mirare că nu are o părere foarte bună despre căsătorie, opinie pe care ți-a spus-o cel mai probabil încă de la începutul relației. Cu toate acestea, poți să îi schimbi părerea, dacă îi demonstrezi că mariajul cu tine nu va fi o închisoare.

Bărbatul Balanță vrea să fie sigur mereu că ia cea mai bună decizie, mai ales dacă în joc intră tocmai viața și fericirea sa. Se teme că ar putea face un pas greșit și asta i-ar putea distruge armonia și liniștea la care ține atât de mult. Dacă nu te-a cerut încă, înseamnă doar că încă se luptă cu propriile frici.

Bărbatul Vărsător este bine cunoscut pentru nevoia sa de libertate și pentru dorința de a face lucrurile altfel decât restul oamenilor. Își dorește să poată să petreacă timp și singur, în liniște cu propriile gânduri, fără jumătatea sa în apropiere.

Nimic nu îl sperie mai tare decât femeia care încearcă să îl acapareze și oricât de mare i-ar fi iubirea, preferă să renunțe la relație. Singura soluție este să ai răbdare să se simtă pregătit pentru marele pas.

Ești împreună cu un bărbat zodie de Apă, Foc sau Pământ și încă nu ți-a oferit inelul? Descoperă ce îi ține în loc!

Viziteaza magazinul online