Transport gratuit peste 170 lei

Cel mai bun mod de a atrage dragostea în viața ta în funcție de zodie

Cel mai bun mod de a atrage dragostea în viața ta în funcție de zodie

Elementele astrale ne pot dezvălui modul în care atragem dragostea în viețile noastre. Puțini sunt oamenii care nu își doresc să își împartă viața cu

cineva, să iubească și să fie iubiți. Iubirea este importantă pentru fiecare dintre noi. Elementele astrale ne pot dezvălui modul în care atragem dragostea în viețile noastre. Iată ce spun astrologii despre ritualurile specifice, în funcție de elementele ce guvernează în zodiac. Pentru nativii din zodiile de Pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) se spune că ar fi bine să planteze o plantă.

Poate părea amuzant sau utopic, dar ce strică să încerci asta, dacă într-adevăr îți dorești să aduci iubirea în viața ta? Gândește-te că plantele simbolizează dragostea, deoarece și ele au nevoie de implicare, atenție, responsabilitate și devotament. Poți opta pentru orhidee, busuioc, bambus ori lavandă, plante cunoscute în Feng Shui ca aducătoare de noroc în dragoste.

Gemenii, Balanța și Vărsătorul (zodii de Aer) atrag iubirea punându-și gândurile pe hârtie, scriind, poate chiar o scrisoare de dragoste, de acceptare și de respect față de propria persoană. Acesta este modul în care se descoperă, își acceptă personalitatea și nevoia de iubire. În plus, psihologii spun că nu putem iubi cu adevărat până nu învățăm să ne iubim pe noi înșine.

Viziteaza magazinul online