Cel mai bun mod de a atrage dragostea în viața ta în funcție de zodie

29.IANUARIE.2019
Cel mai bun mod de a atrage dragostea în viața ta în funcție de zodie
Horoscop. Zodii AUTOR: Maria Poinescu FOTO: unsplash.com
Elementele astrale ne pot dezvălui modul în care atragem dragostea în viețile noastre. Puțini sunt oamenii care nu își doresc să își împartă viața cu

cineva, să iubească și să fie iubiți. Iubirea este importantă pentru fiecare dintre noi. Elementele astrale ne pot dezvălui modul în care atragem dragostea în viețile noastre. Iată ce spun astrologii despre ritualurile specifice, în funcție de elementele ce guvernează în zodiac. Pentru nativii din zodiile de Pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) se spune că ar fi bine să planteze o plantă.

Poate părea amuzant sau utopic, dar ce strică să încerci asta, dacă într-adevăr îți dorești să aduci iubirea în viața ta? Gândește-te că plantele simbolizează dragostea, deoarece și ele au nevoie de implicare, atenție, responsabilitate și devotament. Poți opta pentru orhidee, busuioc, bambus ori lavandă, plante cunoscute în Feng Shui ca aducătoare de noroc în dragoste.

Loading...

Gemenii, Balanța și Vărsătorul (zodii de Aer) atrag iubirea punându-și gândurile pe hârtie, scriind, poate chiar o scrisoare de dragoste, de acceptare și de respect față de propria persoană. Acesta este modul în care se descoperă, își acceptă personalitatea și nevoia de iubire. În plus, psihologii spun că nu putem iubi cu adevărat până nu învățăm să ne iubim pe noi înșine.

Semne de Foc, Berbecul, Leul și Săgetătorul pot atrage dragostea adevărată conștientizând ceea ce își doresc, gândindu-se la această dorință și vorbind despre ea. Ca ritual, ar fi bine să aprindă lumânări roșii, care simbolizează dragoste, pasiune arzătoare.

Nativii din Rac, Scorpion și Pești aduc energia iubirii prin intermediul elementului ce le guvernează zodiile – Apa. Ar trebui să își transforme dușurile și băile în adevărate ritualuri și momente de răsfăț. Simbolistic, apa spală ce este necurat, îndepărtează energiile negative și tristețea.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 TAUR pe starea de SĂNĂTATE. Atenție la accidente la locul de muncă
Horoscop saptamanal cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care astrele ne
Previziuni 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Dragon: Universul le oferă

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.