Cum să scapi de karma negativă, învățând lecția de la zodiile de lângă tine

26.DECEMBRIE.2018
Cum să scapi de karma negativă, învățând lecția de la zodiile de lângă tine

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Fiecare dintre noi venim pe lume cu o lecție de învățat și cu o modalitate individuală de a-i influența pe cei de lângă noi. Se spune că nu există

coincidențe, că nimic nu este întâmplător, ci că totul se întâmplă cu un scop. Iată ce lecții ar trebui să învățăm cu ajutorul fiecărei zodii. Să fim mai atenți la cei din jurul nostru, pentru a descoperi lecția! De la Berbec ar trebui să învățăm lecția naturaleții, să spunem ce gândim și ce simțim fără frică. Poate că nu știe să fie diplomat sau să își țină unele păreri doar pentru el, dar un lucru e sigur – nu este ipocrit sau fals.

Taurul ne învață lecția fidelității, atât în relația de iubire, de muncă, de prietenie, cât și în cea cu propria persoană și dorințele ori țelurile stabilite, deoarece „a renunța” nu prea există în gândurile Taurilor.

Loading...

Gemenii ne predau lecția libertății, renunțând la rutină, diverse temeri, la confortul lucrurilor cunoscute și găsind curajul de a acționa, de a ne dori mai mult de la noi și de la viață.

De la Rac am putea învăța lecția iertării, acest nativ fiind un exemplu pentru iubirea și empatia pe care le are în suflet.

Leii ne învață lecția curajului, să nu ne complacem în situațiile ce nu ne sunt pe plac, să luptăm pentru propria persoană și să ne implicăm întru totul pentru a obține tot ce ne dorim, fără a ne lăsa descurajați de obstacole.

Fecioara ne predă lecția responsabilității, să ne organizăm viața și gândurile, datorită exigenței caracteristice acestui nativ. Trebuie să profităm chiar și de momentele de critică ale nativului Fecioară.

De la Balanța ar fi bine să învățăm lecția păcii, datorită abilităților sale sociale, de comunicare, ca și a echilibrului pe care îl emană. Ar fi bine să preluăm din diplomația, fairplay-ul și ajutorul necondiționat, pe care le găsim doar la Balanță.

Scorpionul predă lecția pasiunii, pe care o putem regăsi în hotărârea și siguranța de sine a acestui nativ. Ne poate da imboldul de a nu ceda în fața provocărilor, ci de a le accepta, de a munci mai mult și de a pune mai multă implicare în tot ceea ce facem.

Săgetătorii ne învață lecția optimismului. Cine altcineva să facă asta, dacă nu Săgetătorul prin bucuria sa de viață molipsitoare, prin modul în care se ridică de la pământ cu zâmbetul pe buze?

De la Capricorn putem învăța lecția maturității, datorită ambiției, răbdării, organizării și seriozității specifice. Motivația unui Capricorn ne dă ideea că putem muta și munții din loc, dacă e nevoie.

Vărsătorul ne oferă lecția perspicacității, deoarece el nu se încadrează în tipare, este original și vine continuu cu soluții inovative, de impact. Ne dă dorința și curajul de a experimenta ceea ce este nou.

Peștii ne dăruiesc lecția iubirii, învățându-ne să nu uităm că avem nevoie de dragoste în viața noastră, chiar dacă mult din timpul nostru este alocat serviciului și modalităților de a câștiga din punct de vedere material. Să ne bucurăm de viață!

loading...
4012
4.89
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

#caseta1#
Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

#caseta2#

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

#caseta3#
#caseta4#

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

#caseta5#
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

#caseta6#
#caseta7#
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

#caseta8#
#caseta9#
#caseta10#
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.