Transport gratuit peste 199 lei

Cum să scapi de karma negativă, învățând lecția de la zodiile de lângă tine

Cum să scapi de karma negativă, învățând lecția de la zodiile de lângă tine

Fiecare dintre noi venim pe lume cu o lecție de învățat și cu o modalitate individuală de a-i influența pe cei de lângă noi. Se spune că nu există

coincidențe, că nimic nu este întâmplător, ci că totul se întâmplă cu un scop. Iată ce lecții ar trebui să învățăm cu ajutorul fiecărei zodii. Să fim mai atenți la cei din jurul nostru, pentru a descoperi lecția! De la Berbec ar trebui să învățăm lecția naturaleții, să spunem ce gândim și ce simțim fără frică. Poate că nu știe să fie diplomat sau să își țină unele păreri doar pentru el, dar un lucru e sigur – nu este ipocrit sau fals.

Taurul ne învață lecția fidelității, atât în relația de iubire, de muncă, de prietenie, cât și în cea cu propria persoană și dorințele ori țelurile stabilite, deoarece „a renunța” nu prea există în gândurile Taurilor.

Gemenii ne predau lecția libertății, renunțând la rutină, diverse temeri, la confortul lucrurilor cunoscute și găsind curajul de a acționa, de a ne dori mai mult de la noi și de la viață.

De la Rac am putea învăța lecția iertării, acest nativ fiind un exemplu pentru iubirea și empatia pe care le are în suflet.

Leii ne învață lecția curajului, să nu ne complacem în situațiile ce nu ne sunt pe plac, să luptăm pentru propria persoană și să ne implicăm întru totul pentru a obține tot ce ne dorim, fără a ne lăsa descurajați de obstacole.

Fecioara ne predă lecția responsabilității, să ne organizăm viața și gândurile, datorită exigenței caracteristice acestui nativ. Trebuie să profităm chiar și de momentele de critică ale nativului Fecioară.

De la Balanța ar fi bine să învățăm lecția păcii, datorită abilităților sale sociale, de comunicare, ca și a echilibrului pe care îl emană. Ar fi bine să preluăm din diplomația, fairplay-ul și ajutorul necondiționat, pe care le găsim doar la Balanță.

Scorpionul predă lecția pasiunii, pe care o putem regăsi în hotărârea și siguranța de sine a acestui nativ. Ne poate da imboldul de a nu ceda în fața provocărilor, ci de a le accepta, de a munci mai mult și de a pune mai multă implicare în tot ceea ce facem.

Săgetătorii ne învață lecția optimismului. Cine altcineva să facă asta, dacă nu Săgetătorul prin bucuria sa de viață molipsitoare, prin modul în care se ridică de la pământ cu zâmbetul pe buze?

De la Capricorn putem învăța lecția maturității, datorită ambiției, răbdării, organizării și seriozității specifice. Motivația unui Capricorn ne dă ideea că putem muta și munții din loc, dacă e nevoie.

Vărsătorul ne oferă lecția perspicacității, deoarece el nu se încadrează în tipare, este original și vine continuu cu soluții inovative, de impact. Ne dă dorința și curajul de a experimenta ceea ce este nou.

Peștii ne dăruiesc lecția iubirii, învățându-ne să nu uităm că avem nevoie de dragoste în viața noastră, chiar dacă mult din timpul nostru este alocat serviciului și modalităților de a câștiga din punct de vedere material. Să ne bucurăm de viață!

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online