Cei mai fideli bărbați ai zodiacului

19.AUGUST.2018
Horoscop. Zodii AUTOR: FOTO: showbizreport.ro
Topul celor mai fideli bărbați ai zodiacului. Sunt cei care se pretează pentru a deveni cei mai buni soți. Fidelitatea este extrem de importantă, arată că se

îndreaptă spre un viitor comun, că planurile sunt pe aceeaşi direcţie, că dragostea este în floare şi că cei doi parteneri au ajuns la un nivel avansat în cuplu, la respect şi siguranţă.

Aceasta este relaţia aproape de ideal, însă de cele mai multe ori apar ispite, obstacole de trecut şi bariere de dărâmat. Important este modul în care cei doi îndrăgostiţi pot să îşi facă împreună un plan, pe care să îl respecte, ca şi puterea fiecăruia de a-l sprijini pe celălalt în drumul greu spre dezvoltarea personală.

Loading...

Infidelitatea este în unele cazuri scrisă în ADN-ul persoanei, în altele un compartament învăţat pe parcursul vieţii, iar în altele este o cădere de moment. Aşa cum am spus, unii oameni au înclinaţia nativă spre a fi infideli sau spre a respecta cu orice preţ relaţia în care sunt implicați.

Bazat pe caracteristicile definitorii ale fiecărei zodii, pe partea masculină, am făcut un top al celor mai fideli nativi ai zodiacului.

Bărbatul Fecioară este cel mai fidel semn al horoscopului. El asigură stabilitate în relație, iar loialitatea față de femeia pe care o iubește face ca relaţia lor să fie invidiată de cei apropiați. Are obiceiul de a se consulta mereu cu partenera când are de luat o decizie. Este atent la detalii atât în ceea ce îl priveşte, cât şi în privinţa copiilor şi a familiei, în general. Nu înşală şi iubeşte pe viaţă datorită firii perfecţioniste, a dorinţei de a fi cel mai bun, de a autodepăşi.

DE INTERES: Compatibilitatea și karmele fiecărei zodii. Fericire sau dragoste cu năbădăi?

Ocupant al locului II la mică distanţă de Fecioara, bărbatul Balanţă trăieşte pentru femeia iubită. Infidelitatea iese din discuţie şi în cazul său, având un simţ al corectitudinii foarte dezvoltat. Nu îi plac relaţiile pasagere şi nici aventurile de o noapte. Este în extaz când îşi găsește perechea, deoarece adoră să iubească, în aceeaşi măsură în care ţine la independenţa sa. De altfel, se poate îndrăgosti doar de o femeie care să-i respecte spaţiul personal şi ideile, ceea ce va face şi el pentru ea.

Încheiem cu bărbatul Rac. El este caracterizat prin onestitatea sa şi prin sufletul său bun. Din momentul în care ştie că şi-a găsit femeia potrivită, va avea ochi doar pentru ea şi îl va face ferit un singur lucru – să o aibă mereu aproape. Este înțelegător, vesel, dispus să asculte și să vorbească. Își dorește de la femeia de lângă el sprijin constant, necondiționat, iar în schimb oferă iubire şi stabilitate. Deşi este fidel, îi place să se joace cu mintea soției pentru a-i vedea gelozia.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,44  18
VOTURI
8904
4.44
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Ce zodie sunt
Cu data nașterii afli răspunsul la întrebarea Ce zodie sunt?, în zodiacul european. Rapid și
Zodiac chinezesc CAPRĂ 2019, horoscop chinezesc SANATATE
Previziuni 2019 pentru nativii Capră pentru satrea de sănătate: Nativii Capră ar putea să
Zodiac chinezesc MAIMUȚĂ 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE
Previziuni 2019 zodia Maimuță pentru dragoste și relații: în 2019, viața de familie nu va fi

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.