Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Cei mai fideli bărbați ai zodiacului

Cei mai fideli bărbați ai zodiacului

Topul celor mai fideli bărbați ai zodiacului. Sunt cei care se pretează pentru a deveni cei mai buni soți. Fidelitatea este extrem de importantă, arată că se

îndreaptă spre un viitor comun, că planurile sunt pe aceeaşi direcţie, că dragostea este în floare şi că cei doi parteneri au ajuns la un nivel avansat în cuplu, la respect şi siguranţă.

Aceasta este relaţia aproape de ideal, însă de cele mai multe ori apar ispite, obstacole de trecut şi bariere de dărâmat. Important este modul în care cei doi îndrăgostiţi pot să îşi facă împreună un plan, pe care să îl respecte, ca şi puterea fiecăruia de a-l sprijini pe celălalt în drumul greu spre dezvoltarea personală.

Best seller

Infidelitatea este în unele cazuri scrisă în ADN-ul persoanei, în altele un compartament învăţat pe parcursul vieţii, iar în altele este o cădere de moment. Aşa cum am spus, unii oameni au înclinaţia nativă spre a fi infideli sau spre a respecta cu orice preţ relaţia în care sunt implicați.

Bazat pe caracteristicile definitorii ale fiecărei zodii, pe partea masculină, am făcut un top al celor mai fideli nativi ai zodiacului.

Bărbatul Fecioară este cel mai fidel semn al horoscopului. El asigură stabilitate în relație, iar loialitatea față de femeia pe care o iubește face ca relaţia lor să fie invidiată de cei apropiați. Are obiceiul de a se consulta mereu cu partenera când are de luat o decizie. Este atent la detalii atât în ceea ce îl priveşte, cât şi în privinţa copiilor şi a familiei, în general. Nu înşală şi iubeşte pe viaţă datorită firii perfecţioniste, a dorinţei de a fi cel mai bun, de a autodepăşi.

Îți recomandăm

DE INTERES: Compatibilitatea și karmele fiecărei zodii. Fericire sau dragoste cu năbădăi?

Ocupant al locului II la mică distanţă de Fecioara, bărbatul Balanţă trăieşte pentru femeia iubită. Infidelitatea iese din discuţie şi în cazul său, având un simţ al corectitudinii foarte dezvoltat. Nu îi plac relaţiile pasagere şi nici aventurile de o noapte. Este în extaz când îşi găsește perechea, deoarece adoră să iubească, în aceeaşi măsură în care ţine la independenţa sa. De altfel, se poate îndrăgosti doar de o femeie care să-i respecte spaţiul personal şi ideile, ceea ce va face şi el pentru ea.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Încheiem cu bărbatul Rac. El este caracterizat prin onestitatea sa şi prin sufletul său bun. Din momentul în care ştie că şi-a găsit femeia potrivită, va avea ochi doar pentru ea şi îl va face ferit un singur lucru – să o aibă mereu aproape. Este înțelegător, vesel, dispus să asculte și să vorbească. Își dorește de la femeia de lângă el sprijin constant, necondiționat, iar în schimb oferă iubire şi stabilitate. Deşi este fidel, îi place să se joace cu mintea soției pentru a-i vedea gelozia.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online