Cum să-ți decorezi casa în funcție de zodie, ca să te simți confortabil

10.IULIE.2018
Cum să-ți decorezi casa în funcție de zodie, ca să te simți confortabil
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: oboi-3d.ru
Personalizează-ți casa cu ajutorul horoscopului, fă ca aceasta să te reprezinte și să fie cât mai confortabilă. Dacă nu te simți bine acasă, s-ar putea

ca aceasta să aibă nevoie de o reîmprospătare a energiei, lucru care se poate face cu ajutorul obiectelor decorative, plantelor, fântânilor arteziene, culorilor, formelor. Iata cum să-ți decorezi casa în funcție de zodie, alege obiectele care te reprezintă, ca să-ți pui iîn valoare personalitatea unică.

Berbec, Leu, Săgetător

Zodiile de foc își vor regăsi echilibrul înterior într-o casă situată într-o zonă însorită, decorată cu lumânări, veioze, fel și fel de corpuri de iluminat, măsuțe decorative cu lumini, mobilier cu benzi cu led, un șemineu electric, cu etanol sau cu lemne. Aceste zodii preferă luxul și opulența, de aceea ar fi bine să-și procure obiecte în stil clasic, cu detalii aurii sau argintii, care să le dea sentimentul de abundență și bogăție. Nuanțele predominante vor fi de roșu (cu auriu), violet (cu argintiu), portocaliu, galben.

Loading...

Taur, Fecioară, Capricorn

Zodiile de pământ se vor simți în siguranță într-o casă care le oferă multiple spații de depozitare, fie ele pentru mâncare și haine, medicamente, obiecte diverse. Vor opta pentru un mobilier clasic, practic și util. Desigur, le place ca locuința lor să fie curată și în ordine, deși nu neaparat o păstrează așa, de aceea un ajutor maxim ar primi de la un aspirator robotizat. Decorațiunile cu pietre și pereții din piatră decorativă le vor da acestor zodii sentimentul de acasă. Nuanțele de bază din locuințele lor trebuie să fie de ocru, crem, cărămiziu, grena.

DE INTERES: Numărul locuinței. Află dacă numărul casei tale îți poartă noroc

Gemeni, Balanță, Vărsător

Zodiile de aer: sunt atrase de casele moderne, minimaliste, cu spații și ferestre generoase care le dă posibilitatea să-și extindă conștiința și să creeze ceva nou. Din casa lor nu trebuie să lipsească plantele naturale sau artificiale, decorațiunile 3D, obiectele de artă, tablourile și covoarele cu linii abstracte. Este foarte important ca mobilierul să nu fie exagerat de mare, pentru a le permite periodic reamenajarea spațiului interior, în caz contrar se vor plictisi și vor dori să schimbe casa. Aceste zodii vor crea decoruri pe bază de verde, turcoaz, alb, ivory. De asemenea, vor fi atrase de decoruri orientale, care să le poarte imaginația în diferite călătorii inițiatice.

Rac, Scorpion, Pești

Zodiile de apă au o plăcere deosebită să-și petreacă timpul liber lângă fântâni arteziene, poate într-o atmosferă mai întunecată, de aceea vor prefera să-și decoreze casa cu draperii, rulouri exterioare sau interioare, fotolii confortabile, paravane decorative după care să se poată ascunde și să mediteze în liniște. Nuanțele predominante de la mobilier vor fi de bleumarin, negru, gri, albastru. Din casele lor nu trebuie să lipsească statuetele sau tablourile care ilustrează scene erotice sau simboluri sacre, fiind zodii atrase de mister și senzualitate.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  8
VOTURI
3716
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru zodia Bivol, 2019, domeniul financiar: dacă în 2019 dragostea nu este bine
Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul unui eveniment sau al nașterii unei

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.