Transport gratuit peste 199 lei

Pentru nativii LEU se deschide cutia Pandorei odată cu Mercur retrograd în Săgetător

Pentru nativii LEU se deschide cutia Pandorei odată cu Mercur retrograd în Săgetător

În relațiile care nu mai funcționează este posibil să apară un copil, să iasă la suprafață noi situații limită. Pentru nativul Leu, mișcarea de

retrogradare a lui Mercur între 17 Noiembrie-7 Decembrie, pe casa iubirii și a familiei, aduce o altă viziune asupra modului în care o să vă raportați la cei dragi.

Leii vor observa faptul că cei din jur profită de bunătatea lor. În relațiile afective se continuă tendința de ruptură, adusă de Venus retrograd din 5 Octombrie 2018.

Posibil ca în relațiile care nu mai funcționează să apară un copil, să iasă la suprafață noi situații limită (secrete) care să complice lucrurile. Interesant este faptul că ultima retrogradare a lui Mercur a fost în semnul vostru, la finele lunii August, cel mai probabil de atunci ați început să vă îndoiți de relațiile în care vă aflați, acum se pare că se deschide cutia pandorei, revine totul din trecut, plus că totul este amplificat de Jupiter, ce a poposit recent pe casa iubirii.

Practic acum se face o curățenie generală în viața voastră, dacă veți trece cu bine aceste teste în căsnicie, următorul an va fi mult mai benefic, se va trece la un alt nivel (copii, afacere etc.).

Mulți Lei care suferă din dragoste pot să se răzbune atât la propriu: să divulge familiei ce știu despre partener/prieteni, sau la figurat, să-și înșele partenerul.

Relația părinte-copil poate avea de suferit, cel mai probabil cei mici vor face o poznă sau vor avea probleme de sănătate.

Partea bună este că sunt șanse să vă îndrăgostiți la prima vedere, să iubiți cum nu ați mai făcut-o până acum, din toate punctele de vedere: emoțional, creativ, amoros etc. Partea mai puțin bună este că nu durează mult această minune, acea persoană fie este într-o relație, fie trebuie să plece din oraș, țară.

La locul de muncă pot să apară câteva dispute, acestea se datorează faptului că ați întârziat cu un proiect, ați comis o greșeală.

Previziuni Mercur retrograd în Săgetător pentru toate zodiile:
Mercur retrograd în Săgetător pentru Berbec
Mercur retrograd pentru Taur
Mercur retrograd în Săgetător pentru Gemeni
Mercur retrograd în Săgetător pentru Leu
Mercur retrograd în Săgetător pentru Fecioară
Mercur retrograd în Săgetător pentru Balanță
Mercur retrograd în Săgetător pentru Scorpion
Mercur retrograd în Săgetător pentru Săgetător
Mercur retrograd în Săgetător pentru Capricorn
Mercur retrograd în Săgetător pentru Vărsător
Mercur retrograd în Săgetător pentru Pești

Viziteaza magazinul online