Transport gratuit peste 199 lei

Se apropie o perioadă agitată pentru TAUR odată cu Mercur retrograd în Săgetător

Se apropie o perioadă agitată pentru TAUR odată cu Mercur retrograd în Săgetător

Astrologul ZODIACOOL recomandă să evitați orice tip de speculație, să vă focusați atenția pe ceea ce contează. Nativii Taur vor avea un început de iarnă

restrictiv din punct de vedere astral, casa banilor veniți de la alții, a moștenirilor, a împrumuturilor, a investiliilor va fi vizată de Mercur retrograd în tandem cu Jupiter din Săgetător, de aceea vedem să vă schimbați atitudinea față de cei din jur, nu o să mai fiți atât de darnici.

Astrologul ZODIACOOL recomandă ca în următoarele 3 luni să evitați orice tip de speculație, să vă focusați atenția pe dezvoltarea personală, idei de afacari, sănătate etc.

Practic, veți fi prinși între 17 Noiembrie-7 Decembrie într-un haos, partea bună este că după această perioadă agitată, viața voastră se va schimba la 180 de grade, o să aveți parte de tot ceea ce v-ați dorit până acum în ultimii 9-12 ani, însă o să renunțați la unele prietenii, alianțe, obiceiuri.

Mulți Tauri se vor simți singuri, dezamăgiți, bolnavi, uitați de familie/de cei dragi, fapt care va conduce în următorul an la o mai bună mobilizare, administrare a resurselor.

Vă recomandăm mult calm, diplomație, scepticim în relația cu cei care doresc să ceară de la voi un împrumut, ajutor, cel mai probabil acei bani nu se vor mai întoarce la voi dacă veți face acel pas.

Pentru voi acest sector astral reprezintă și casa divorțurilor, mai ales după 1 Decembrie, când Mercur va reveni în Scorpion, pe casa căsătoriei. De aceea este posibil în relațiile care nu mai funcționează, după 1 Octombrie 2019, să apară o ruptură, multe certuri, schimburi de replici de la bani, copii, rude, moșteniri etc.

Atenție la problemele de sănătate ce vizează sistemul circulator, ginecologic, posibil să vă confruntați cu probleme ale tensiunii, infecții urinare, prostată, cistite, chisturi etc. Aceste informații sunt la modul general, prin urmare este posibil să nu întâmpinați astfel de probleme, să treceți numai printr-o perioadă atipică în care nimic nu se leagă, nu o să aveți chef de nimic. O să doriți să vă relaxați mai mult.

Previziuni Mercur retrograd în Săgetător pentru toate zodiile:
Mercur retrograd în Săgetător pentru Berbec
Mercur retrograd pentru Taur
Mercur retrograd în Săgetător pentru Gemeni
Mercur retrograd în Săgetător pentru Leu
Mercur retrograd în Săgetător pentru Fecioară
Mercur retrograd în Săgetător pentru Balanță
Mercur retrograd în Săgetător pentru Scorpion
Mercur retrograd în Săgetător pentru Săgetător
Mercur retrograd în Săgetător pentru Capricorn
Mercur retrograd în Săgetător pentru Vărsător
Mercur retrograd în Săgetător pentru Pești

Viziteaza magazinul online