Transport gratuit peste 199 lei

Mercur retrograd în Săgetător: nativii SĂGETĂTOR vor face curățenie în viața lor

Mercur retrograd în Săgetător: nativii SĂGETĂTOR vor face curățenie în viața lor

Veți face o curățenie generală în viața voastră, nu o să mai tolerați ieșirile celor din jur, o să vă puneți pe primul plan. Nativii Săgetător vor fi

gazdele acestui eveniment astrologic din 17 Noiembrie-7 Decembrie, Mercur retrograd a mai fost plasat aici la finele lui 2017, prin urmare aveți idee despre ce se întâmplă, însă acum totul este diferit, deoarece Jupiter, guvernatorul vostru, este și el prezent.

Practic, o să faceți o curățenie generală în viața voastră, nu o să mai tolerați ieșirile de moment ale celor din jur, o să vă puneți pe primul plan. Intersant este faptul că, după aceste modificări de viziune, o să vă țineți de aceste decizii, deoarece urmează un an în care o să vă bucurați de protecție, susținere, ajutor de la Univers.

Sfera relațională aduce cele mai mari probleme, tot ce a scos la suprafață Venus retrograd de la finele lui Noiembrie 2018, acum se pare că nu se va mai trece cu vederea, o să doriți altceva, ori implicarea totală din partea partenerului, ori detașare.

Multe relații cu probleme se vor destrăma, partea bună este că nativii Săgetător vor găsi repede pe cineva nou, posibil din Ianuarie 2019 să oficializați o relație.

Recomandăm cumpătare, răbdare, diplomație, nu se rezolvă nimic cu violență, denunțuri, ceartă. Cel mai important este să aveți un dialog cu voi, să vă puneți la punct acele stări contradictorii, ori acceptați umilința și suferința, ori victoria și resemnarea.

Previziuni Mercur retrograd în Săgetător pentru toate zodiile:
Mercur retrograd în Săgetător pentru Berbec
Mercur retrograd pentru Taur
Mercur retrograd în Săgetător pentru Gemeni
Mercur retrograd în Săgetător pentru Leu
Mercur retrograd în Săgetător pentru Fecioară
Mercur retrograd în Săgetător pentru Balanță
Mercur retrograd în Săgetător pentru Scorpion
Mercur retrograd în Săgetător pentru Săgetător
Mercur retrograd în Săgetător pentru Capricorn
Mercur retrograd în Săgetător pentru Vărsător
Mercur retrograd în Săgetător pentru Pești

Viziteaza magazinul online