Transport gratuit peste 170 lei

Mercur retrograd în Săgetător: dragostea bate la fereastra nativilor SCORPION

Mercur retrograd în Săgetător: dragostea bate la fereastra nativilor SCORPION

Astrologul ZODIACOOL recomandă mult calm, diplomație, răbdare în relația cu parterul, în caz contrar o să deveniți agresivi. Scorpionii în continuare sunt

vizați de probleme, abia și-a revenit Venus la mers direct, că retrogradează Mercur între 17 Noiembrie-7 Decembrie pe casa banilor, însă după 1 Decembrie 2018 o să revină în semnul vostru pentru o săptămână, pentru a vă ajuta să puneți la punct unele aspecte cu privire la responsabilitățile financiare.

Tranzitul a lui Mercur din retrogradar prin casa banilor aduce în următoarea perioadă probleme, în special acolo unde sunt restanțe, datorii, amânări, promisiuni, Scorpionii își dau seama că în ultimul an au exagerat cu luxul, cheltuială, de aceea se impune luarea unor măsuri bruște. Aceste măsuri pot viza eventualitatea unui divorț, de acolo pot să apară acele pierderi.

Astrologul ZODIACOOL recomandă mult calm, diplomație, răbdare în relația cu parterul, încercați să vedeți totul din exterior, în caz contrar o să deveniți agresivi, nervoși etc. Atenție în trafic, aveți șanse să plătiți amenzi, să vi se ia permisul de conducere, să vi se facă o nedreptate din partea statului.

Viziteaza magazinul online