Mercur retrograd în Săgetător: dragostea bate la fereastra nativilor SCORPION

Mercur retrograd în Săgetător: dragostea bate la fereastra nativilor SCORPION
Astrologul ZODIACOOL recomandă mult calm, diplomație, răbdare în relația cu parterul, în caz contrar o să deveniți agresivi. Scorpionii în continuare sunt

vizați de probleme, abia și-a revenit Venus la mers direct, că retrogradează Mercur între 17 Noiembrie-7 Decembrie pe casa banilor, însă după 1 Decembrie 2018 o să revină în semnul vostru pentru o săptămână, pentru a vă ajuta să puneți la punct unele aspecte cu privire la responsabilitățile financiare.

Tranzitul a lui Mercur din retrogradar prin casa banilor aduce în următoarea perioadă probleme, în special acolo unde sunt restanțe, datorii, amânări, promisiuni, Scorpionii își dau seama că în ultimul an au exagerat cu luxul, cheltuială, de aceea se impune luarea unor măsuri bruște. Aceste măsuri pot viza eventualitatea unui divorț, de acolo pot să apară acele pierderi.

Astrologul ZODIACOOL recomandă mult calm, diplomație, răbdare în relația cu parterul, încercați să vedeți totul din exterior, în caz contrar o să deveniți agresivi, nervoși etc. Atenție în trafic, aveți șanse să plătiți amenzi, să vi se ia permisul de conducere, să vi se facă o nedreptate din partea statului.

Poate să apară după 5-7 ani o chitanță, o chemare în judecată etc., cel mai probabil cineva încearcă să vă provoace acum. Poate chiar partenerul dorește să se răzbune pe voi.

Scorpionii pot constata că cei mici au tot felul de activități periculoase, chiar pot să ajungă la urgențe cu ei, aceștia pot să se accidenteze. Important este să evitați orice tip de cheltuială, investiție, totul trebuie rezumat la strictul necesar.

Partea bună este că dacă ați dat bani cu împrumut, acum acele sume se vor reîntoarce la voi.
Vor fi și Scorpioni care vor iubi, mai cu seamă după 1 Decembrie, când Mercur poate să aducă o relație din trecut în atenția voastră, stabilitatea nu se va obține în timp, însă va fi o perioadă bună pentru a depăși stresul de zi cu zi.

Previziuni Mercur retrograd în Săgetător pentru toate zodiile:
Mercur retrograd în Săgetător pentru Berbec
Mercur retrograd pentru Taur
Mercur retrograd în Săgetător pentru Gemeni
Mercur retrograd în Săgetător pentru Rac
Mercur retrograd în Săgetător pentru Leu
Mercur retrograd în Săgetător pentru Fecioară
Mercur retrograd în Săgetător pentru Balanță
Mercur retrograd în Săgetător pentru Scorpion
Mercur retrograd în Săgetător pentru Săgetător
Mercur retrograd în Săgetător pentru Capricorn
Mercur retrograd în Săgetător pentru Vărsător
Mercur retrograd în Săgetător pentru Pești

2496
5.00
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.