Horoscop luna Februarie Leu: o mulțime de aspecte vă vor contraria

Horoscop luna Februarie Leu: o mulțime de aspecte vă vor contraria

O lună cu de toate, important este să mențineți echilibrul sentimental, să vedeți ce vă face cu adevărat fericiți. Luna iubirii pentru Lei este asemenea

unei ciocolate calde băute afară la - 40 de grade. Anul porcului de pământ, ce vine pe 4 februarie, își va pune amprenta asupra iubirii în special, oferindu-vă alte perspective asupra relațiilor, însă până să conștientizați ce vă este necesar, veți trece și prin momente de suferință. Între 4-14 februarie vor apărea o mulțime de aspecte care vă vor contraria, vă vor aduce suspiciuni din partea partenerului.

Dacă ați dezvoltat o relație extraconjugală (poate doar pe internet), aceasta va ieși la suprafață după 10 februarie. Dacă așteptați o sentință, în cazul unui divorț, cel mai probabil între 14-19 februarie o să auziți acea veste.
Profesional, luna aceasta aduce bani în plus, posibil să începeți să studiați ceva nou, să vă documentați cu privire la o soluție de a vă înmulți veniturile.

După 18 februarie important este să fiți mai atenți la bani, deoarece pot să apară tot felul de situații în care o să fiți buni platnici.
Dacă doriți să faceți o investiție de anvergură, ideal ar fi să programați totul după 14 februarie, când Marte ajunge pe casa carierei.

7776
4.67
SHARE

În principiu, o lună cu de toate, important este să mențineți echilibrul sentimental, să vedeți ce vă face cu adevărat fericiți.

Horoscop luna Februarie Berbec
Horoscop luna Februarie Taur
Horoscop luna Februarie Gemeni
Horoscop luna Februarie Rac
Horoscop luna Februarie Fecioară
Horoscop luna Februarie Balanță
Horoscop luna Februarie Scorpion
Horoscop luna Februarie Săgetător
Horoscop luna Februarie Capricorn
Horoscop luna Februarie Vărsător
Horoscop luna Februarie Pești

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!